Identifikovani stradali u nesreći kod Bijeljine

1365

U slijetanju auta u šljunkaru u predgrađu Bijeljine smrtno su stradali Đorđe Bodo (43) i Zoran Trifković (39) iz Bijeljine, izjavio je  tužilac Aleksandar Radan.

– Preliminarnim pregledom je utvrđeno da je najvjerovatnije riječ o utapanju lica, drugih povreda na njihovim tijelima nije bilo, što je utvrđeno spoljašnjim pregledom, a obdukcija će utvrditi tačan uzrok smrti – rekao je Radan.

Prema njegovim riječima, saobraćajna nezgoda dogodila se juče u 2.50 časova, u noći između srijede i četvrtka, na makadamskom putu na lokalitetu šljunkare.

malaSl (2)
– Vozilo “Golf 4” i dva tijela bili su u vodi gotovo dva dana, niko nije prijavljivao njihov nestanak, niti je bilo moguće uočiti vozilo s obzirom na konfiguraciju terena i poziciju vozila koje je bilo potpuno potopljeno vodom iz koje je virio samo jedan zadnji točak – opisao je tužilac.

On kaže da je vozač najvjerovatnije izgubio kontrolu, usljed čega je došlo do slijetanje auta u vodu.

– Na osnovu zatečenih pozicija tijela utvrđeno je da je najvjerovatnije Bodo upravljao vozilom u trenutku nezgode, a da je Trifković bio na mjestu suvozača – rekao je Radan.

malaSl
Prema njegovim riječima, uslijediće obdukcija tijela, a naređeno je i uzimanje uzoraka krvi preminulih lica da bi se utvrdilo eventualno prisustvo alkohola u organizmu, kao mogućem uzroku udesa.

Slučajni prolaznik danas je u podne prijavio policiji da se u vodi šljunkare nalazi automobil, a tijela nastradalih izvučena su u 15 časova.

Besplatnu aplikaciju portala SrpskaCafe preuzmite ovdje.

NEMA KOMENTARA