Ana: Novak će se vratiti!

771

Nekadašnja srpska teniserka Ana Ivanović izjavila je da će se Novak Đoković sigurno vratiti u prepoznatljivu formu.

Ivanovićeva je dobila nagradu na Rolan Garosu povodom titule iz 2008. godine, a za srpske medije pričala je koliko prati tenis.

– Vjerujem da će se Novak vratiti. Nevjerovatno je što je toliko bio na vrhu. Nekada je samo potrebna pauza, a ATP tur vam to ne dozvoljava. Biće potrebno vrijeme, ali će se sigurno vratiti – rekla je Ivanovićeva.

Ona se potom osvrnula i na sve bolje rezultate srpskih juniora.

– Drago mi je da naši juniori igraju sjajno. Čula sam da je Zimonjić ispao u polufinalu, ali Kecmanović je prošao. Šteta za Olgu Danilović, biće bolje drugi put. Ona je pretalentovana i sjećam se prije pet-šest godina da smo trenirale. Ona je imala 10 ili 11 kada sam je prvi put vidjela – kazala je Ana.

Za kraj, ima veliku želju da se od tenisa oprosti pred beogradskom publikom.

– Neću biti trener niti ću igrati turnire legendi, već imam neke egzibicije koje su mi u planu. Velika mi je želja da organizujem egzibiciju u Beogradu, samo ne znam koliko je to moguće. Voljela bih da igram sa nekom prijateljicom, možda i aktivnom igračicom, ali je to teško jer one imaju obaveze. Počela sam tenisom da se bavim zbog Monike Seleš i možda i ona dođe, ako bude željela – dodala je Ana.

Besplatnu aplikaciju portala SrpskaCafe preuzmite ovdje.

NEMA KOMENTARA