Sedmični horoskop od 4. do 11. juna

977

Šta vas tokom sedmice očekuje? Hoće li poslovi, ljubav i zdravlje biti na zavidnom nivou? Zvijezde imaju par savjeta.

OVAN (21. 3 – 20. 4)

Posao – Početak sedmice obilježava ulazak Marsa, vašeg vladara u znak Raka. Kako je Rak mjesto i slabosti i snage Marsa, potrebno je da se okružite dobrim i pouzdanim saradnicima. Svako ko ima autoritet ili bilo kakav uticaj dobro je došao u vaš tim. Cio period biće jako dinamičan, pun preokreta i nepredvidivih situacija.

Ljubav – Venera pred promjenu znaka pruža mogućnost da najzad upoznate osobu koja vam se dopada već duže vrijeme. S druge strane, period počinje konjunkcijom Mjeseca i retrogradnim Jupiterom u vašem sedmom polju. Vjerovatno će vas pozvati bivša ljubav i pokušati da obnovi vezu.

Zdravlje – Upala grla i virusne infekcije.

BIK (21. 4 – 21. 5)

Posao – Sedmica će početi sa mnogo dinamike u komunikaciji, jer Venera, vaš vladar, ulazi u svoj znak. Morate da animirate i druge, jer vi najbolje znate da organizujete, radite i predstavite posao. Ono što niste uspjeli da završite tokom prethodnog mjeseca uspjećete uskoro da obavite, pogotovo ukoliko imate privatni biznis. Ukoliko vaš posao zahtijeva stalno kretanje i putovanja, budite veoma oprezni u saobraćaju.

Ljubav – Puni ste energije, željni ljubavi i uvijek spremni da pređete granice dozvoljenog. Slobodni Bikovi oslobađaju se starih emocija, a one u braku očekuje dobar odnos sa partnerom.

Zdravlje – Dobro se osjećate.

BLIZANCI (22. 5 – 21. 6)

Posao – Merkur na posljednjim stepenima Bika, vašeg dvanaestog polja, kao da vas sputava u svim planovima. Ukoliko želite da ostvarite ono što ste zamislili, moraćete da radite više nego do sada. Blizanci koji rješavaju poslovnu papirologiju ili važna dokumenta neka budu veoma oprezni između srijede i petka. Prelazak Marsa u znak Raka, vaše polje finansija, ukazuje na prihode, ali i rashode koji prevazilaze prosjek.

Ljubav – Venera u dvanaestom polju, tokom ove sedmice uvešće vas u neke zabranjene zone, koje već dugo samo posmatrate, ali nikako da zakoračite.

Zdravlje – Problemi sa kičmom i konstantan bol u leđima.

RAK (22. 6 – 22. 7)

Posao – Period počinje Mjesecom, vašim vladarem u konjunkciji sa Jupiterom, pa očekujte da se mnoge stvari konačno dovedu u red. Imate snage i ambicije da radite sa više od dvadeset saradnika koji moraju da podrže vaše ideje i planove. Ovo je često aspekt onih koji mijenjaju posao ili prelaze na bolju poziciju. Novac koji je odavno trebalo da naplatite, stići se ovih dana. Uspjećete da ugovorite posao sa inostranstvom.

Ljubav – Ulazak Venere u vaše jedanaesto polje ukazuje da već dugo potiskujete simpatiju prema nekome iz okoline. Osoba sa kojom već dugo komunicirate može da vam priredi iznenađenje.

Zdravlje – Čuvajte gornje ekstremitete.

LAV (23. 7 – 22. 8)

Posao – Vaša intuicija će biti maksimalno izražena i ulaskom Marsa u dvanaesto polje ukazaće vam na sve opasnosti koje vrebaju na poslu. Imaćete podršku saradnika, ali i brojne spletke onih koji nisu uz vas, zbog čega bi trebalo da budete vrlo oprezni. Inostrane kompanije žele da sarađuju, ali ne pokazuju dovoljno povjerenja. Ali, kako će Venera sve vrijeme biti u polju karijere, uspjeh neće izostati.

Ljubav – Venera u desetom polju, osim što nagovještava interesantna dešavanja na radnom mjestu, ukazuje i na osobu iz poslovnog okruženja koja vam se dopada.

Zdravlje – Stomačni problemi vas dugo muče, što izaziva dodatnu nervozu. Krajnje je vrijeme da posetite ljekara.

DJEVICA (23. 8 – 22. 9)

Posao – Merkur, vladar znaka na posljednjim stepenima Bika donosi neke nepovoljne informacije, ali istovremeno vas tjera na velike promjene, a postoji mogućnost i da sasvim promijenite karijeru. Bićete više angažovani u poslovnim projektima sa prijateljima. Kao u prethodnom, i tokom ovog mjeseca sreća će vam biti naklonjena, pa vas očekuje uspjeh u svakom poslu.

Ljubav – Ulaskom Venere u Bika, vama trigonski znak, doći će do promjena u emotivnom životu. Slobodne Djevice i dalje su neodlučne – da li da prihvate vezu ili da ostanu slobodne. Predstavnike znaka koji su u braku očekuje paralelna veza.

Zdravlje – Najviše će vas mučiti zglobovi i bolovi u kostima.

VAGA (23. 9 – 22. 10)

Posao – Period počinje konjunkcijom Jupitera i Meseca u vašem prvom polju što jasno ukazuje na napredovanje u svakom poslu. Ali, Marsov ulazak u polje karijere, osim napretka, donosi i brojne sukobe i nesuglasice koje će otvoriti neka neriješena pitanja. Cijela sedmica biće veoma dinamična.

Ljubav – Venera, vaš vladar ulaskom u drugi znak svog vladarstva polako stavlja stvari na svoje mjesto. Od svega, možda se najbolje možete osjećati u rutinskoj vezi, bez mnogo promjena. Vage koje su u braku imaju problem dosade i traže nova uzbuđenja.

Zdravlje – Zbog promjene vremena možete imati probleme sa krvnim pritiskom, ili ćete biti previše nervozni.

ŠKORPIJA (23. 10 – 22. 11)

Posao – Mars, vladar znaka mijenja pravac i ulazi u Raka, znak svog triplicitetnog vladarstva, ali ujedno i svog pada, što svaku situaciju čini ili vrlo uspješnom ili neuspješnom. Da biste u poslu bili uspješni neophodno je da sarađujete sa osobama koje žive ili rade u inostranstvu. Sredina sedmice biće posebno dinamična, ukoliko planirate da putujete u inostranstvo.

Ljubav – Iako Mars, koji ulazi u Raka i Venera, koja ide prema Biku, zasnivaju svoj odnos na povoljnom aspektu, emocije će biti veoma dinamične, čak pomalo i destruktivne. Slobodne Škorpije biće okružene prijateljima, preko kojih će upoznati stabilnu osobu.

Zdravlje – Čuvajte se infekcija i prehlade.

STRIJELAC (23. 11 – 21. 12)

Posao – Mjesec i Jupiter, vaš vladar spojeni su u jedanaestom polju koje reprezentuje planove. Tokom ovog perioda najbitnije je da budete otvoreniji i da pokrenete ljude oko sebe, osim desetog juna kada je najbolje da ne radite ništa značajno. Ponekad ste suviše blagi, a povremeno prestrogi. Novac koji vam neko duguje, stići će krajem sedmice.

Ljubav – Morate da pronađete mehanizam za oslobađanje od dosade ili ustaljenosti, jer vam je Merkur, vladar sedmog polja na prilično napornim stepenima Bika i tek prelaskom u svoj znak moći ćete djelimično da odahnete.

Zdravlje – Osim manjih problema sa žlijezdama, dobro se osjećate.

JARAC (22. 12 – 20. 1)

Posao – Mars ulazi u sedmo polje što će nepovoljno uticati na one predstavnike znaka koji moraju na razne poslovne komisije, procjene i ocjenjivanja. Oni koji imaju namjeru da mijenjaju svoj status, najbolje bi bilo da to ostave za naredni, povoljniji period. Pripadnici znaka koji se bave turizmom posebno bi trebalo da budu oprezni u drugoj polovini sedmice.

Ljubav – Ulazak Marsa u sedmo polje, sa aspekta emotivnih dešavanja ravan je oluji, pa će biti velikih nesporazuma sa voljenom osobom. Period će biti zanimljiv, ali ništa manje napet samo za slobodne Jarčeve. Potrebno je da nađete mjeru, jer često idete iz veze u vezu.

Zdravlje – Prolazne tegobe sa nogama i kukovima.

VODOLIJA (21. 1 – 19. 2)

Posao – U jednom trenutku imaćete toliko poslovnih ponuda da nećete znati kojim putem da krenete. Poslušajte glas razuma i ne dozvolite da vas zaslijepe nerealne stvari. Najvažnije je da dobro organizujete posao i uspjeh neće izostati. Možda bi trebalo da razmislite o tome da promijenite posao.

Ljubav – Gotovo cio period biće u znaku društvenih događanja, brojnih putovanja na kojima ćete upoznati nove zanimljive osobe koje će unijeti izvjesne promjene u vaš emotivni život. Bićete u situaciji da uživate u ljubavi sa osobom koja nije slobodna. Često imate periode zatvorenosti, ali je došao trenutak da ih se oslobodite.

Zdravlje – Najosjetljiviji su disajni putevi.

RIBE (20. 2 – 20. 3)

Posao – Novac koji već dugo očekujete, uskoro će stići. Zahvaljujući promjeni znaka Merkura, Venere i Marsa očekuje vas nekoliko novih poslovnih dešavanja. Potrudite se da izaberete onaj koji vama najviše odgovara.

Ljubav – Krajem sedmice imaćete iznenadni susret u širem društvu. U svakom slučaju promjene u emotivnom životu su zaista neophodne. Možda se odvažite i nekuda otputujete, što bi osvježilo vezu.

Zdravlje – Mislite pozitivnije. U protivnom, možete imati problem sa srcem i krvnim pritiskom.

Besplatnu aplikaciju portala SrpskaCafe preuzmite ovdje.

NEMA KOMENTARA