Trener Partizana podnio ostavku!

737

Trener fudbalera Partizana Marko Nikolić iznenada je danas podnio neopozivu ostavku na tu funkciji, samo nekoliko dana poslije osvajanja duple krune!

Kako je saopšteno iz Partizana, Nikolić je u razgovoru sa upravom istakao da osjeća potrebu za novim izazovom, nakon što su beogradski mediji prenijeli da ga želi mađarski Videoton.

– Nikolić se zahvalio upravi na izuzetno plodonosnoj saradnji, uslovima koji su mu pruženi i sportskom i finansijskom ponudom koja je od strane kluba bila već pripremljena. Podvukao je svoje zadovoljstvo činjenicom da su sve strukture FK Partizan omogućile, u domenu svojih mogućnosti, potpuno autonoman rad koji je krunisan zajedničkim osvajanjem oba trofeja u Srbiji – navodi se u saopštenju.

Ljudi iz Partizana izražavaju razumijevanje za želju dosadašnjeg trenera da odgovori novim profesionalnim izazovima u inostranstvu, budući da je na terenima Srbije Marko Nikolić angažovan punu deceniju.

– Ovom prilikom Partizan Marku Nikoliću želi svaku ličnu i profesionalnu sreću i uspeh u veri da će ostati uvek predani deo crno bele porodice – zaključuju iz Humske.

Besplatnu aplikaciju portala SrpskaCafe preuzmite ovdje.

NEMA KOMENTARA