Počela prodaja ulaznica za koncert Željka Joksimovića

1732

Ulaznice za koncert “Dva sveta” Željka Joksimovića, koji će se održati 8. juna ove godine na koncertnoj pozornici tvrđave “Kastel” u organizaciji Queen Estrade, u prodaji su od danas na blagajni Kulturnog centra Banski dvor.

“Dva sveta” je projekat u kojem je jedan od najpopularnijih muzičara sa ovih prostora Željko Joksimović, izmjenio aranžmane najpoznatijih folk, pop i rok pjesama, kao i nekoliko njegovih pjesama, koje su oduševile publiku u seriji koncerata u decembru prošle godine, u Skoplju, Nišu, Beogradu i Zagrebu.

Pjesme su “obučene” u sving muziku i u odijelo džeza. Riječ je o osvježenju na našoj muzičkoj sceni, po uzoru na Pola Enku i Majkla Bublea, slavne svjetske muzičare, ali na Željkov način. Na spisku obrađenih pjesama su, između ostalih i “Ja sam težak kao konj” (Električni orgazam), “Jesen u mom sokaku”, “Vlajna”, “Ljubavi moja tugo” (Predrag Živković Tozovac), “Suada” (Plavi orkestar), “Dva sveta” (Toma Zdravković), “Neko te ima noćas” (Van Gog), “Oko moje sanjivo” (Magazin), “Skitnica” (Jasna Zlokić), “Ne kuni me majko” (Luis), “Sve što znaš o meni” (Arsen Dedić), dok je iz svog repertoara Joksimović izdvojio numere poput “Zaboravljaš”, “Nije ljubav stvar”, “Ono naše što nekad bejaše”, “Michelle”, “Leđa o leđa”, “Habanera”…

Spektakl prati vrhunska produkcija koja pomjera granice kada je u pitanju scenografija, ozvučenje, rasvjeta, a svaku numeru prati poseban film sa pričom koju je osmislio čuveni scenarista Nebojša Romčević. Koncert

“Dva sveta” traje oko dva sata, a Željko izvodi oko 25 pjesama na nastupu.

Cijena ulaznice je 20 KM i broj mjesta je ograničen jer se radi isključivo o mjestima za sjedenje. Karte se mogu kupiti svaki dan osim nedelje od 11 do 18 časova.

Besplatnu aplikaciju portala SrpskaCafe preuzmite ovdje.

NEMA KOMENTARA