“Jutjub” blokirao izjavu Vučića o Vokeru

842

Na “Jutjubu” blokiran je video-snimak izjave premijera Srbije Aleksandra Vučića za “Sputnjik” o bivšem šefu verifikacione misije OEBS-a na Kosovu i Metohiji Vilijamu Vokeru.

Video-snimak Vučićeve izjave blokiran je od sinoć u 21 čas, u trenutku najveće posjete, navodi “Sputnjik”.

U obavještenju “Jutjuba” se navodi da je video postavljen na kanalu “Sputnjika” na ovoj platformi blokiran zbog tužbe za povredu autorskih prava.

– To znači da vaš video više ne može da se pušta na Jutjubu – pisalo je u obavještenju koje je dobio “Sputnjik”.

Iz “Sputnjika” ističu da ne znaju o kakvim autorskim pravima je riječ, jer je sav materijal u vlasništvu portala “Sputnjik”.

– Neko se u stvari poigrao sa našim autorskim pravima ili je nešto drugo u pitanju… Video-materijal je i dalje blokiran – navode iz “Sputnjika”.

Vučić je ekskluzivno komentarisao za “Sputnjik” izjavu Vokera da ima projekat za “ujedinjenje Albanaca u Albaniji, na Kosovu i dijaspori”.

Video izjava premijera za portal Sputnjik blokirana je nakon 19 319 prikaza.

Vučić je tada istakao da “ceo svet sada ima “dokaze na tacni” da je riječ o velikoalbanskom lobisti, koji se zalagao za ostvarenje tog projekta ‘Velike Albanije’ na KiM”.

– Na stranu što je sarađivao sa Albanijom, na stranu što se angažovao od američke obaveštajne agencije. Je li moguće da se ti, čoveče koji si nam govorio da si neutralan i objektivan, danas zalažeš za Veliku Albaniju? Još kažeš da imaš rešenje! Da li nam to opet pretiš? Nemoj više da nam pretiš! – rekao je Vučić.

Besplatnu aplikaciju portala SrpskaCafe preuzmite ovdje.

NEMA KOMENTARA