Izabrani najbolji sportisti Istočne Ilidže (VIDEO)

711

Fudbaler Famosa Danel Blažić i košarkašica Igmana Marijana Šehovac najbolji su sportisti opštine Istočna Ilidža za 2016.godinu. U izuzetno jakoj konkurenciji, Danel i Marijana uspjeli su da sjajnim nastupima za svoje timove, osvoje titulu najuspješnijih.

– Prvo mi je velika čast što sam se večeras našao među ovim uspješnim i ostvarenim ljudima i sportistima. Velika mi je privilegija i zadovoljstvo. Želio bih da se zahvalim i sportskom žiriju i trenerima koji su me predložili za ovu nagradu. Svi znamo da je fudbal kolektivni sport, tako da ne bih sebe uopšte lično isticao iznad svih. Ova nagrada svakako ide mojim saigračima, mojim trenerima Vladimiru Drinjaku i Bojanu Govedarici, ljudima koji se nalaza u fudbalskom klubu Famos i opštini Istočna Ilidža – rekao nam je Danel Blažić, sportista opštine Istočna Ilidža za 2016. godinu.

Zadovoljna je i Marijana Šehovac, sportistkinja godine opštine Istočna Ilidža.

– Ova nagrada je rezultat velikog rada i upornosti i mnogo mi znači. Veliki je podsticaj za dalje zalaganje i dalje podsticanje još boljih uspjeha – rekla nam je ona.

Ostvarenim rezultatima, kako u pojedinačnim tako i u kolektivnim sportovima, zadovoljan je i prvi čovjek Istočne Ilidže.

– Sportisti su sigurno najbolji ambasadori opštine Istočna Ilidža, zajedno sa udruženjima koja se bave kulturom. Ona uvijek i na reprezentativan način predstavljaju opštinu Istočna Ilidža, i Republiku Srpsku i Bosnu i Hercegovinu a i van BiH. Situacija je teška ali naši sportski kolektivi se uspješno, uz našu podršku, bore i ostvaruju zapažene rezultate – smatra Marinko Božović, načelnik opštine Istočna Ilidža.

Iz opštine poručuju da će se u tekućoj godini raditi na poboljšanju infrastrukture kao i samom napredovanju sportskih kolektiva, kako bi ova lokalna zajednica izrodila još uspješnije sportiste.

Marko Tešanović

Besplatnu aplikaciju portala SrpskaCafe preuzmite ovdje.

NEMA KOMENTARA