Idealan sedativ za svaki horoskopski znak

660

Dok se jedni lože na pilule za lilule, drugi se kunu samo u travke. A šta su tebi tvoje zvijezde namijenile?

Roditelji pitaju kad ćeš da diplomiraš, šef ti visi nad glavom hoćeš li konačno da završiš značajan projekat iako plata debelo kasni, žena ti skače po kičmi, dečko te jaše po mozgu… Pucaš po svim šavovima i najradije bi otjerao sve u tri lijepe i pravac pusto ostrvo, al’ ne može. Mrzi te da negativnu energiju ubiješ vježbanjem, nasilje svakako nije rješenje, za alkohol nemaš para, a kamoli za kvalitetnu drogu. Kao i obično, horoskop ima rešenje za svaki problem!

I tek da znaš, ko što je u vrijeme naših mama i baka bilo bitno da imaš svog mesara da ti odvoji najbolji komad mesa, tako je veoma važno da imaš svog apotekara koji će ti ispod žita dati tvoju prečicu do nirvane, jer ko će da se dodatno stresira sa odlaskom kod ljekara po recept.

Ovan

Kombinacija energičnosti i veće količine nervoze može biti pogubna i po vas i po okolinu, jer znate da budete agresivni kada ste pod pritiskom. Od razdražljivosti i napada bijesa može vas sačuvati ksalol, ali budite obazrivi jer ume da bude teška navlakuša ako ga svakodnevno uzimate.

Bik

Veliki ste borac u životu, ali niste ni vi Baš Čelik. Kad vam baš prigusti pa ne znate šta biste sa sobom, lorazepam će otkoniti sve napade anksioznosti, iznenadna gušenja i riješiće vaše probleme sa spavanjem koji uvijek idu u kombinaciji sa visokom koncentracijom stresa.

Blizanci

Kombinacija čajeva od lipe i divlje mente. Ili se utalite sa babama na pijaci da vam budu redovni dobavljači ili idite kod babe na selo pa op na komšijsku lipu pa je poslije bacite na stolnjak da se suši. Za nanu pratite gdje idu koze, kad vidite da blaženo žvaću i okice su im spuštene na pola 12, tu treba da berete.

Rak

Sa valijumom ćete se em riješiti nagomilane nervoze pa ćete biti mirni kao Buda, em ćete u svoj život unijeti dašak glamura starog Holivuda, samo nemojte nikako da pretjerujete jer dobro znamo šta se desilo sa mnogobrojnim glumačkim zvezdama.

Lav

Još jedan stari lav među medikamentima za smirenje, leksilijum, pomoći će da se uspješno ratosiljate uznemirenosti i napetosti. Takođe, kad počnete da sumnjate u sebe i budete žešće rastrojeni, tu je vaš novi drugar, kao i kad provalite da ne možete da zapamtite više od četiri stavke šta treba da dovučete iz supermarketa.

Djevica

Da biste izbjegli pravljenje nemilih scena kojima ste skloni, a i konačno se riješili nesanice koja vas muči diazepam je pravo rješenje za vas. Pola sata nakon konzumacije sve da vam kažu da su vam pola familije pobili, vas naprosto neće biti briga.

Vaga

Stari dobri bensedin, kojeg se možda sa setom sjećate iz srednjoškolske kombinacije sa pivom ali sada to ne treba nikako da pokušavajte. Budite odgovorni, jer nikome ne treba zaposleni, muž ili brat koji tripuje da je u KST-u ili na, Bog da joj dušu prosti, Akademiji.

Teški ste mračnjak sa izrazitom autodestruktivnom crtom. Za vas bi trajno rješenje mogao da bude zoloft, poslije par dana imaćete utisak da su sve moždane oluje koje pamtite izdešavale nekom drugom, a ne vama.

Strijelac

Probali ste razne lijekove, ali nijedan vam nije donio smiraj kakvom ste se nadali. To je zato što ne znate da su hmelj, matičnjak i lavanda u obliku kapi spasonosna kombinacija za vaše prenapregnute živce.

Jarac

Em ste tvrodglavi, em konzervativni pa tripujete da su lijekovi za smirenje samo za ludake. A što ne biste pomogli sebi tableticom demetrina? Očas posla će da vrati vaš poljuljani mir, napetost će se spustiti na nulu, a ako ste od one fele što često voli da navrne flajku, onda od njega za vas boljeg nema.

Vodolija

Vi ste hipik u duši, ne dozvoljavate da vas farmaceutske kompanije svojim agresivnim kampanjama nasankaju. Samo valerijana i matičnjak, izbjegavate kapsule baš zbog mrskih vam farmaceuta, ali kad baš mora onda šta ćete, za blaže varijante stresa srkućete čaj (rinfuz, kesicama daleko lijepa kuća).

Ribe

Preosjetljivi ste i često melanholični, pa je vama provjerena stvar uvijek bromazepam. Sa njim je isto ko sa burekom, nekad ti treba četvrt, nekad pola, a bogami nekad ni cijeli ne može da te iskulira u potpunosti.

Napomena: Ovaj tekst je isključivo zabavnog karaktera i nikako ne može poslužiti kao zamjena za mišljenje medicinskih stručnjaka.

Besplatnu aplikaciju portala SrpskaCafe preuzmite ovdje.

NEMA KOMENTARA