ZVM 2017: Finalistkinjama podijeljene nagrade (VIDEO)

760

Izbor za Zvijezdu maturske večeri Elta televizije i ove godine okupio je veliki broj maturantkinja koje su se borile za prvo mjesto. Zvjezdani tretman osvojila je Milana Radić, učenica Gimnazije iz Brčkog, a vrijednim poklonima nagrađene su i druge djevojke.

Tako su svih 20 finalistkinja projekta osvojile nagrade koje im, kažu, puno znače. Kao i projekat koji im je donio jedno novo iskustvo.

– Zadovoljna sam plasmanom, nisam očekivala ovo i stvarno sam prezadovoljna što sam ušla u prvih 20 djevojaka. Zahvaljujem se prvo Elta televiziji na ovakvoj organizaciji i druženju i na divnim poklonima – rekla nam je Maja Todić, drugo mjesto ZMV 2017.

Ni trećeplasirana na ovom izboru nije krila zadovoljstvo.

– To je odlična ideja za maturante, baš je super, odlično je prošlo. Bilo je malo treme, ali na kraju sve je ispalo dobro. Zadovoljna sam nagradama, super su – dodala je Nataša Kukolj, treće mjesto ZMV 2017.

– Projekat je super. Dobićemo vjerovatno neke lijepe nagrade, tako da nismo džaba došli i zahvaljujem se i sponzorima i Elta televiziji – sa osmijehom je rekla Božana Brkić, finalistkinja ZMV 2017.

Kvalitet projekta Zvijezda maturske večeri i ove godine prepoznao je Tržni centar “Zenit”, koji je ujedno i zlatni sponzor projekta. Kažu da im je drago što na ovaj način mogu pomoći mladim djevojkama u pripremama za dan koji će im ostati u sjećanju za cijeli život.

– Tržni centar “Zenit” je i ove godine podržao vaš projekat i to nam već postaje tradicija. I, ove godine odazvao se veliki broj mušterija što znači da su zadovoljni našim radom, tako da smo zadovoljni što možemo da učestvujemo u ovom projektu. Djevojke su lijepe, mlade, a mladost je uvijek lijepa i drago nam je što možemo pomoći na neki način – smatra Mirjana Kolarič, predstavnica TC “Zenit”.

Djevojke koje su učestvovale na izboru podržali su i prijatelji projekta “Elta kabel”, Panevropski univerzitet Apeiron, “Verano motor”s d.o.o, doktor Lukić, foto “Jović”, Hotel “Bosna” i Salon ljepote “Lajk”.

– Zaista se radujemo da ovaj projekat raste ida se maturantkinje prijavljuju iz godine u godinu u što većem broju, da skupljaju lajkove, da imaju podršku svojih bližnjih i svojih prijatelja. “Elta-kabel” je i ove godine prijatelj projekta i u skladu sa tim omogućili smo za prvo i drugo mjesto za naše dobitnice dva mobilna telefona – otkrila nam je Iva Đudurović, menadžer za odnose s javnošću “Elta-kabela”.

– Danas smo tu da dodijelimo dvije nagrade djevojkama koje su se prijavile i učestvovale u ovom projektu. Mislim da ćemo i narednih godina da učestvujemo u projektu i mislim da je to zaista divno za maturantkinje što im se tako nešto omogućuje – rekla nam je Aleksandra Mikača, PR menadžer Salon ljepote “Lajk”.

– Što se tiče ovog projekta Elta televizije, Zvijezda maturske večeri, mi smo prepoznali taj projekat i dopao nam se tako da smo odlučili da učestvujemo. Ove godine smo sponzori sa automobilom marke Pežo koji će voziti Zvijezdu maturske večeri na njenu maturu – dodao je Siniša Miladić, Verano motors d.o.o..

Ovo je već sedmi put da Elta televizija organizuje izbor za Zvijezdu maturske večeri. Projekat je i ove godine podržao veliki broj, kako učesnika, tako i klijenata.

– Mi ovim putem ističemo da smo veoma zadovoljni odzivom ovogodišnjih učesnica Zvijezde maturske večeri i radujemo se istom događaju i sljedeće godine – izjavio je Srđan Drča, marketing Elta HD TV.

Djevojke koje su ušle u prvih 20 na izboru za Zvijezdu maturske večeri, sigurni smo, uživaće u nagradama koje su osvojile. Ali i u iskustvu koje su stekle tokom ovog takmičenja. Sada ih čekuju maturske večeri, a pripreme za maturu, kao i proslavu pobjednice Zvijezde maturske večeri Milane Radić gledaćete na programu Elta televezije.

Marijana Bogdanović

Besplatnu aplikaciju portala SrpskaCafe preuzmite ovdje.

NEMA KOMENTARA