Zvanično predstavljen magazin “Fashion Mood”

2101

Magazin “Fashion Mood” koji je već prisutan na tržištu Srbije i Crne Gore, a koji donosi aktuelnosti iz oblasti mode, lifestylea i kulture zvanično je predstavljen u Sarajevu.

Naslovnicu prvog izdanja magazina “Fashion Mood” za tržište BiH krasi jedna od najuspješnijih BiH manekenki Džejla Glavović-Očuz.

FASHION-MOOD-magazin-foto-Amer-Beganovic-002

– Ponosna sam na ovu naslovnicu jer je jedna od ljepših u mom portofoliju, a rađena je u bh. produkciji. Također mi je drago da konačno imamo ovakav časopis, time ne potcjenjujem rad drugih jer imam divnu saradnju sa svim medijima ali ovo je koncept koji je nedostajao našem tržištu – rekla je Džejla.

Direktorica izdanja magazina za BiH Amela Gazić navela je da je bilo zadovoljstvo realizovati ovaj projekat i podsjetila da prvi broj ima 180 strana.

Olivera Milačić, direktorica izdanja za Srbiju, Crnu Goru i Bosnu i Hercegovinu, je pohvalila ekipu koja je realizovala BiH izdanje “Fashion Mooda” i istakla da nije bilo dileme kod odabira narednog tržišta.FASHION-MOOD-magazin-foto-Amer-Beganovic-001

– Imamo dobre konekcije sa svjetskim brendovima i dizajnerima. Naša ekipa je bila na italijanskoj sedmici mode u Milanu gdje smo radili editorijale, a dalje nas čeka Kanski festival i editorijal koji će biti urađen na Kubi – dodala je Olivera.

Glavna i odgovorna urednica izdanja za BiH Samra Menzilović-Ćatić izrazila je zadovoljstvo i sreću zbog mogućnosti kreiranja magazina koji je ne samo regionalni, nego i svjetski.

Tačno 180 luksuzno opremljenih, strana, vrhunskog dizajna i fotografija sa zanimljivim, promotivnim i životnim pričama, koji povezuje kulturni prostor regiona, ovaj magazin daje osvježenje za BiH medijski prostor i predstavlja odličnu platformu, prezentaciju i promociju pojedinačnih i društvenih vrijednosti naše kulturne, umjetničke i socijalne svakodnevnice.

Besplatnu aplikaciju portala SrpskaCafe preuzmite ovdje.

NEMA KOMENTARA