Vojvodina tražila odlaganje meča sa Zvezdom

811

Vojvodina je i zvanično zatražila odlaganje utakmice sa Crvenom zvezdom zbog, kako se navodi, “nepostojanja elementarnih sportskih uslova”.

– Vojvodina će u svom najjačem sastavu igrati sve utakmice do kraja sezone, ali plašimo se da će eventualni poraz od Zvezde biti signal ljudima iz Partizana da smo pustili utakmicu. Utakmica se može igrati onda kada se stvore normalni uslovi, a ne pod ovakvim uslovima pritiska. Nadamo se da ćete imati razumijevanja i usvojiti naš zahtjev – navodi se u zahtjevu.

Vojvodina je tražila odlaganje zbog “regularnosti takmičenja i situacije u kojoj se nalazi naš fudbal”. Dopis je poslat na adresu Zajednice Superlige, a potpisao ga je predsjednik kluba Dušan Mijić.

Utakmica između Crvene zvezde i Vojvodine u 33. kolu Superlige zakazana je za nedjelju, 30. aprila u 18 časova na stadionu “Rajko Mitić” u Beogradu.

Poslije utakmice između Partizana i Vojvodine u prošlom prvenstvenom kolu bilo je mnogo prepucavanja čelnika dva kluba, a počelo je tako što su funkcioneri Vojvodine napustili stadion poslije uvredljivog skandiranja navijača na stadionu u Humskoj.

Besplatnu aplikaciju portala SrpskaCafe preuzmite ovdje.

NEMA KOMENTARA