Teško stanje povrijeđenih od strujnog udara!

1438

Erol Sarač (18) i Lana Čolić (18), oboje iz Banjaluke, koji su povrijeđeni danas na željezničkoj stanici u Kozarcu, tako što ih je udarila struja, primljeni su u UKC Banjaluka sa teškim tjelesnim povredama, te su sve dalje prognoze krajnje neizvjesne, saznaje SrpskaCafe!

– Sinoć u 21:50 časova sanitetskim vozilom opšte bolnice Prijedor u hitnu prijemnu hiruršku ambulantu Univerzitetskog kliničkog centra RS dovezeni su pacijenti L. Č. (1999) i E. S. (1999). Prema riječima načelnika Klinike za anesteziju i intenzivno liječenje

Pročitajte i:

zeljeznice-rs1Banjalučani se penjali po vagonima, udarila ih struja!

doktora Darka Golića i glavnog dežurnog ljekara na hirurgiji danas, doktora Velimira Škrbića, oba pacijenta su primljena sa teškim tjelesnim povredama. Pacijent L. Č. (1999) je trenutno stabilan, ali su sve dalje prognoze preuranjene i krajnje neizvijesne. Pacijent E. S. (1999) je trenutno stabilan, dok su prognoze još uvijek neizvijesne – rečeno je za SrpskaCafe iz UKC RS.

Podsjećamo, Erol i Lana su se, navodno, penjali po krovu vagona uprkos postavljenom znaku i upozorenju skretničara. Povrijeđeni su kolima Hitne pomoći u 19.40 časova prevezeni u prijedorsku opštu bolnicu, a potom i u Banjaluku.

– Sarač i Čolićeva su se izdvojili iz grupe koja se nedozvoljeno kretala željezničkom prugom, a potom se popeli na krov starih teretnih kola na četvrtom kolosijeku ušavši u zonu opasnosti od strujnog udara zbog blizine kontaktne mreže u staničnom području – navodi se u saopštenju Željeznica RS.

O. T.

Besplatnu aplikaciju portala SrpskaCafe preuzmite ovdje.

NEMA KOMENTARA