Pronašli vijagru i kamagru vrijednu 15 000 KM!

925

Policija je uhapsila trojicu Bjeljinaca, koji se dovode u vezu sa iznudom, zelenašenjem i nedozvoljenom trgovinom, te pretresla prostorije koje koriste osumnjičeni, gdje je pronašla više od 3 500 komada vijagre i komagre, čija je tržišna vrednost veća od 15 000 KM!

“Nezavisne” nezvanično saznaju da su uhapšeni Dragan Lackanović (36), Vladimir Sarić (29) i Željko Živanović (38).

Hapšenje je rezultat policijske akcije “Kamata”, koju su realizovali pripadnici Policijske uprave (PU) Bijeljina.

– Prijavljeni su licu iz Bijeljine dali novac na zajam, te su koristivši njegovo teško stanje, nedovoljno iskustvo i lakomislenost, za sebe ugovorili nesrazmjernu imovinsku korist, a njemu upućivali ozbiljne prijetnje po život i tijelo, te su za sebe pribavili protivpravnu imovinsku korist u iznosu većem od 38.720 KM – saopštila je Aleksandra Simojlović, portparol PU Bijeljina.

Na osnovu naredbe Osnovnog suda u Bijeljini, pretresene su prostorije koje koriste osumnjičeni, a osim stimulanasa, pronađen je još niz dokaza.

– Pronađen je i privremeno oduzet određeni broj materijalnih dokaza, gdje spadaju ugovori o zajmu, mobilni telefoni, kao i vozila, a koji se dovode u vezu sa izvršenjem krivičnih djela iznuda i zelenaštvo – naveli su iz bijeljinske policije.

Besplatnu aplikaciju portala SrpskaCafe preuzmite ovdje.

NEMA KOMENTARA