Potraga za napadačem iz kladionice (FOTO)

1315
Perica Janjić
Perica Janjić

Policija Brčko distrikta raspisala je potragu za Pericom Janjićem (25) iz Stanova i pozvala je sve građane, koji imaju informacije o njegovom kretanju, da to prijave najbližoj policijskoj stanici.

Janjić je osumnjičen za pokušaj ubistva A. R. (26), radnika sportske kladione “Fer play”, koji je ranjen u pucnjavi u brčanskom naselju “Eš”. Pucnjava se dogodila u kladionici i A. R. je zadobio više prostrelnih rana nogu i zadržan je na liječenju u Zdravstvenom centru u Brčkom.

– Policija je preduzela veliki broj istražnih mjera i radnji tokom kojih je prikupljen veći broj dokaza kojima se Perica Janjić direktno dovodi u vezu sa izvršenjem krivičnog dela pokušaj ubistva u naselju “Eš” – rekao je portparol policije Brčkog distrikta Halid Emkić.

On kaže da se osumnjičeni nakon izvršenja krivičnog djela udaljio u nepoznatom pravcu.

– Za osumnjičenim je raspisana policijska potraga i aktivno se radi na pronalasku lica radi hapšenja i predaje tužilaštvu Brčko distrikta. S obzirom na to da dosadašnja potraga nije dala rezultate pozivamo građane da, ukoliko posjeduju bilo kakve informacije o licu sa fotografije da to dostave na brojeve telefona 122 I 049/233-200 – rekao je Emkić.

O. M.

Besplatnu aplikaciju portala SrpskaCafe preuzmite ovdje.

NEMA KOMENTARA