Pogrebnik otkrio šokantne detalje smrti Merilin Monro

1000

Organizator sahrane koji je pomogao da se pripremi tijelo Merilin Monro prvi put je progovorio otkrivajući jezive detalje o stanju njenog tijela nakon što je pronađena mrtva.

Alan Abot i Ron Hast su vodili jednu od najpoznatijih pogrebnih agencija šezdesetih godina, a njihove usluge su koristila slavna imena poput Merilin Monro i Natali Vud.

U svojoj knjizi Alan opisuje kako je izgledalo tijelo poznate glumice i navodi da je bila gotovo neprepoznatljiva u trenutku kada ju je vidio mrtvu.

– Bilo je teško vjerovati da je to slavna ljepotica Merlin Monro. Izgledala je kao prosjećna postarija žena koja se i nije previše brinula o svom tijelu. Očigledno je da su okolnosti u kojima je preminula uveliko pogoršale njen izgled. Kad neko umre, gravitacija dovede do toga da se krv taloži na najnižoj tački tijela. U njenom slučaju, s obzirom da je umrla licem prema dole, ljubičaste mrlje od krvi ostale su joj na licu, a vrat joj je jako natekao. Kosa joj je bila kovrdžava i kratka – napisao je on.

Alan je dodao i da je bilo vidljivo da neko vrijeme kosu nije izbjeljivala jer se jasno nazirao smeđi izrastak.

– Noge joj nisu bile obrijane, bile su obrasle dlakama, a usne su joj bile jako ispucale. Nokti na nogama i rukama su takođe bili zapostavljeni – posvjedočila je posljednja osoba koja je vidjela tijelo slavne dame.

Dio njegovog posla bio je da sredi glumicu, okupa je i obuče, pa kaže da su među njenim stvarima pronašli i lažne grudi koje su odlučili da ne koriste.

Besplatnu aplikaciju portala SrpskaCafe preuzmite ovdje.

NEMA KOMENTARA