“Paklene ulice” u banjalučkom bioskopu (VIDEO)

909

Neke filmske franšize publici očito nikad ne dosade, a dokaz za to je osmi nastavak “Paklenih ulica”. 

Vin Dizel se ponovo našao u komplikovanoj situaciji koja će se sigurno svidjeti ljubiteljima akcije, ali i zanosne Šarliz Teron…

Evo šta još od četvrtka, 13. aprila donosi novi repertoar Multipleksa Palas…

Paklene ulice 8

Sada kada su Dom i Leti na medenom mjesecu, Brajan i Mija u penziji – a ostatak ekipe oslobođen – svi prividno donekle vode normalan život. Ali kada tajanstvena žena uvede Doma u svijet kriminala, on ne pronalazi način izlaska i izdaje sve koji su mu bliski. Svi će se suočiti s izazovom kao nikada do sad.

Vin Dizel, Šarliz Teron i Dvejn Džonson garantuju dobru akciju u osmom nastavku franšize “Fast and furious”.

ŽANR: akcija
TRAJANJE: 136 min.
TERMINI: 12:45, 15:15, 18:30, 21:00, 22:00

Mali šef

Sedmogodišnji dječak Tim ljubomoran je na mlađeg brata, koga njegovi roditelji obožavaju. Međutim, Tim uskoro otkriva veliku tajnu svog brata pa će se morati udružiti zajedno s njim, kako bi svaki od njih ostvario svoj cilj.

“Mali šef” je urnebesna priča o uticaju dolaska nove bebe u porodicu, ispričana iz perspektive maštovitog sedmogodišnjaka. Ova originalna komedija o važnosti porodice privući će sve generacije.

Film je sinhronizovan na hrvatski, a moći ćete da prepoznate glasove Luke Peroša, Mladena Vasarija, Mile Elegović i drugih.

ŽANR: animirana komedija
TRAJANJE: 97 min.
TERMINI: 12:00, 14:00, 16:30, 19:15

Djevojka i kralj

Vaspitana kao princ pod strogim patronatom Luteranaca, zagonetna, neobuzdana i nepredvidiva kraljica suočiće se sa snažnim otporom u svojoj namjeri da obrazuje svoje podanike i okonča tridesetogodišnji rat između protestanata i katolika.

Uz sve to, Kristina vodi i privatni rat sa samom sobom pokušavajući da se odupre neodoljivoj strasti koju osjeća prema grofici Ebi Spare. Njena želja za shvatanjem ljubavi ide paralelno s njenom željom da shvati ljudskost, te nasilne i restriktivne snage koje se ujedinjuju protiv nje. Rastrojena u konfliktu između političkih i ličnih ambicija, Kristina će donijeti jednu od najkontroverznijih odluka u ljudskoj istoriji.

Uloge tumače Malin Buska, Sara Gadon i Majk Nirkist koga pamtimo po ulogama u Milenijum trilogiji i kao glavnog protivnika Džona Vika.

ŽANR: drama
TRAJANJE: 106 min.
TERMINI: 21:30

Viking

To je bio svijet nestvarene i veličanstvene prirode, gdje je čovjek bio slab i obožavao je prirodu da bi se održao u životu. Surovi predjeli fjordova i beskrajna snaga Ledenog okeana razvijala je u starosjediocima osjećaj samopoštovanja i želje da budu dostojni ovog svijeta. Ta strast ih je održavala u ovim krajevima Zemlje. Tako su postali Vikinzi.

Iz vremena teških mačeva i tamnih zakona krvi, kada je pritisak velikog haosa davao povod za heroje. Iz Srednjeg vijeka dolazi nam priča koja je promijenila Rusiju zauvijek…

Film je režirao Andrej Kravčuk, a uloge tumače Danila Kozlovski, Svetlana Kocenkova, Maksim Sukhanov i drugi.

ŽANR: akcija, drama
TRAJANJE: 142 min.
TERMINI: 21:15

U velikom stilu

Trojica penzionera koji žive zajedno i polako trunu u beskrajno jednoličnim danima, očajničk traže način kako da plate zaostale račune i provedu više vremena sa svojim najmilijima. U jednom trenutku odluče da opljačkaju svoju banku kako bi se domogli novca.

Od zamršenog planiranja do savršenog provođenja, ova pljačka će trojci koje je društvo otpisalo, udahnuti novu energiju. Ako im pođe za rukom, novac će im sigurno dobro doći, a ako ih uhvate, šta je najgore što se može dogoditi trojici staraca? Možda će otići u zatvor, možda u grob. U svakom slučaju, otići će “U velikom stilu”.

Režiju fantastične komedije potpisuje Zek Braf, a uloge su povjerene Morganu Frimenu, Majklu Kejnu i Alanu Arkinu.

ŽANR: komedija
TRAJANJE: 96 min.
TERMINI: 17:15; 20:00

Štrumfovi: Skriveno selo 3D

Jeste li spremni da otkrijete najštumfastičniju tajnu u istoriji? U trećem nastavku ovog popularnog serijala, Štrumfeta će uz pomoć tajanstvene karte i u pratnji svojih najboljih prijatelja upustiti u uzbudljivu avanturu kroz Zabranjenu šumu ispunjenu magičnim stvorenjima. A sve to kako bi pronašla misteriozno skriveno selo prije vječitog neprijatelja čarabnjaka Gargamela.

Film je režirala Keli Esburi, a sinhronizovan je na srpski jezik.

ŽANR: animirana avantura
TRAJANJE: 90 min. TERMINI: 11:45, 13:45, 15:30, 17:15

Ljepotica i Zvijer 3D

“Ljepotica i zvijer” je fantastično putovanje Bele, pametne, lijepe i samostalne djevojke koju Zvijer zarobi u svom dvorcu. Uprkos svojim strahovima, Bela se sprijatelji sa začaranim stanarima dvorca te spoznaje plemenito srce i istinskog princa koji se krije iza strašnog izgleda Zvijeri.

Uloge tumače Ema Votson, Den Stivens, Luk Evans i drugi.

ŽANR: fantazija, mjuzikl
TRAJANJE: 129 min. TERMINI: sinhronizovana verzija u 12:15, 14:45, titlovana u 19:00

Biser Bojane

Ðorđe Popović, mladi ljekar iz Beograda, dobija anonimni poziv da upozna oca. U tom trenutku Ðorđe vjeruje da mu je otac mrtav, ali ipak odlučuje da se upusti u potragu za sopstvenim identitetom. On odlazi u Crnu Goru i usput upoznaje Lolu, mladu kajterku i kćerku policijskog inspektora, koja putuje na Adu Bojanu.

Uloge tumače Milutin Mima Karadžić, Slaven Došlo, Vanja Nenadić, Andrija Milošević i Mira Banjac

ŽANR: akcija, komedija
TRAJANJE: 109 min. TERMINI: 17:45

Besplatnu aplikaciju portala SrpskaCafe preuzmite ovdje.

NEMA KOMENTARA