Otkrivamo: Identifikovani pljačkaši iz Drvara!

12581

Inspektori MUP-a Livno identifikovali su trojicu osumnjičenih za krvavu pljačku Intesa Sanpaolo banke u centru Drvara, a kako saznaje SrpskaCafe riječ je o braći Kosti (34) i Jovanu Bjelotomiću (21) i Nikoli Grujiću (23) iz Drvara!

Kako je potvrđeno u Kantonalnom sudu u Livnu osumnjičeni su trenutno nedostupni istražnim organima i nalaze se u bjekstvu. Zbog toga je, na predlog tužilaštva, sud donio odluku o određivanju jednomjesečnog pritvora za Bjelotomiće i Grujića i kada to rješenje postane pravosnažno za njima će biti raspisane međunarodne potjernice.

Pročitajte i:

Mještani Drvara uznemireni zbog pljačke

Pljačka se dogodila 3. marta ove godine u Titovoj ulici u centru Drvara. Trojica maskiranih razbojnika, naoružani sa dvije automatske puške i pištoljem, u jutarnjim časovima su upali u banku i pod prijetnjom da će pucati od radnika su oteli oko 388 000 maraka. Dva razbojnika pokupila su novac sa šaltera, kao i iz bankomata banke, koji su im radnici otključali pod prijetnjom oružjem.

Treći razbojnik je ispred banke čekao u ukradenom automobilu “audi A4”. Prije pljačke radnici su uspjeli da aktiviraju tihi alarm pa je na mjesto pljačke brzo stigla i patrola policije.

Došlo je do pucnjave i u razmjeni vatre razbojnici su teško ranili policajca Žarka Bošnjaka (49), koga su pogodili u kičmu zbog čega su mu oduzete obje noge.

O. Matavulj

Besplatnu aplikaciju portala SrpskaCafe preuzmite ovdje.

NEMA KOMENTARA