Marković: Napad na Košarca i na SNSD

1062
Milica Marković

Poslanik SNSD-a u Predstavničkom domu Parlamentarne skupštine BiH Milica Marković ocijenila je danas da je kamenovanje vozila funkcionera te stranke Staše Košarca napad na njega i na SNSD.

-To je napad na njega kao ličnost i kao poslanika, napad na njegovu porodicu, ali i konačno napad na SNSD, čiji je Košarac ugledni član i funkcioner- izjavila je Markovićeva.

Prema njenim riječima, Košarac je već “duže vrijeme izložen političkim pritiscima i napadima od pojedinaca iz SDS-a, pa vrlo moguće i od ministra bezbjednosti BiH Dragana Mektića”.

-U Klubu SNSD-a razgovarali smo o tome da Košarac, i kao poslanik i kao političar, trpi veoma neprijatne i neugodne situacije. On je veoma hrabar čovjek koji se uspješno nosio sa tim. Međutim, situacija je kulminirala- navela je Markovićeva.

Markovićeva je osudila noćašnje kamenovanje vozila šefa Kluba poslanika SNSD-a u Predstavničkom domu parlamenta BiH u Istočnom Novom Sarajevu i izrazila žaljenje što se to dogodilo.

Ona smatra da se ovaj napad može posmatrati u kontekstu toga da se očigledno na SNSD vrši pritisak da učestvuje u usvajanju određenih zakona u parlamentu BiH ili možda pokušaj zaplašivanja da odustanu od političkih stavova iza kojih uporno stoje otkako su opozicija na nivou BiH.

-Tu je Košarac, kao šef Kluba SNSD-ovih poslanika, najeksponiraniji- istakla je Markovićeva.

Vozilo “mercedes” Staše Košarca, koje je bilo na parkingu u Karađorđevoj ulici u Istočnom Novom Sarajevu, oštećeno je prošle noći. U policiji su naveli da su na licu mjesta pronađena dva kamena i dio cigle koji se mogu dovesti u vezu sa izvršenjem ovog djela.

Besplatnu aplikaciju portala SrpskaCafe preuzmite ovdje.

NEMA KOMENTARA