Vide, ali ćute: Stvari koje vam muškarac sigurno neće priznati

1156

Žene su, skoro po pravilu, mnogo više opterećene svojim fizičkim izgledom, a pojedini, pa čak i sitni nedostaci, za njih su veliki problem.

Postoje stvari koje će vaš partner tokom seksa primjetiti, ali vam to sigurno neće priznati.

Reakcija na njihova nesavršenstva

Ne pucaju svi muškarci od samopouzdanja kada se skunu pred ženom. Baš kao i pripadnicama ljepšeg pola, dogodi im se manjak samopouzdanja u intimnim trenucima. Dok se mi pitamo vide li oni naše neobrijane noge, oni razmišljaju o tome smetaju li nam njihovi pivski stomačići i jesmo li zaista zadovoljne veličinom njihove muškosti. Uočiće i preispitivati svaki naš pogled koji sleti na dio tijela s kojim nisu zadovoljni.

Vaša nesavršenstva

Da, primjećuju celulit, neobrijane dlačice, bubuljice, šlaufiće… Međutim, stvarno ih to ne pogađa. Dok mi sve navedeno doživljavamo kao neku veliku manu, oni se uopštee ne zamaraju time i prihvataju naša tijela baš takva kakva jesu.

(Ne)zadovoljstvo u intimnim trenucima

Muškarci vole kada dobiju potvrdu da ste zadovoljni pa željno iščekuju vaše glasne uzdisaje ili poljupce i dodire koji govore “želim još”. Ako se dosađujete u krevetu s njim, to mu neće promaknuti, ali postoji velika mogućnost da vas neće pitati zbog čega niste uživali i kako to može promijeniti. Nemojte se sramiti da prve započnete razgovor o toj temi jer zaslužujete da budete potpuno zadovoljni svojim seksualnim životom.

Uloženi trud.

Na veliku sreću žena, postoje muškarci koji se zaista vole da se posvete svojim partnerkama tokom seksa i napraviće sve što je u njihovoj moći kako bi one maksimalno uživale jer im je njihovo zadovoljstvo prioritet. Naravno, najbolji seks je onaj u kojem oba partnera jednako uživaju pa “vrijedan” muškarac voli kada mu partnerka uzvrati istom mjerom. Ako se to rijetko događa, osjećaće se pomalo prevareno je uvijek sam odrađuje sav posao.

Emocije nakon seksa

Baš kao i tokom seksa, žele vidjeti vaše zadovoljstvo i nakon intimnog odnosa. Seks stvara posebnu povezanost među partnerima koja se lako može osjetiti, a muškarci će itekako primijetiti i njen nedostatak.

Besplatnu aplikaciju portala SrpskaCafe preuzmite ovdje.

NEMA KOMENTARA