Teški su i mračni, ali bez ovih horoskopskih znakova život bi bio užasno dosadan

876

Lud, luđi, najluđi: ovo nikako nije dijagnoza, već isključivi pokazatelj koji je znak sklon određenom ponašanju zbog kojeg ga doživljavaju kao “teškog”, konfliktnog ili samo zločastog!

Rak

Plemeniti Rakovi u svojim žutim minutama mogu da steknu brojne neprijatelje zbog kojih bi ovi oko njih radije pobjegli iz svoje kože nego trpili njihove ekstremne promjene raspoloženja, teškoće u kontrolisanju bijesa i prolazne paranoje…

Kada je u pitanju razuzdano zezanje uz koju kapljicu više, biće vam bolje da pripazite šta pričate i tačno kakve grimase pravite, jer postoji realna opasnost da ispadnete ludi i čupavi zbog jednog pogrešnog pogleda.

Utuvite sebi u glavu da ih nikada nećete pobijediti, pa vam savjetujemo da, ako vam je stalo do njih, ipak pokušate da im se pridružite..

Ovan

Iako velikodušne i tople naravi, pripadnici ovog znaka znaju da budu izuzetno teški i naporni zbog svog ponašanja usmjerenog na traženje pažnje od drugih, uključujući dramu, manipulacije, glumljenje žrtve, pa čak i seksualno zavodljivo ponašanje usmjereno na “pridobijanje ljudi”.

Posebno znaju da budu grozni kada im nešto ne ide po planu ili realizacija neke uživancije zavisi od vas. Tada postaju nepodnošljivi, kukaju i dure se na sve, kao bijesna djeca.

Jako su teški kada se napiju i bolje gledajte da ne budete sa njima u trenucima kada ih treba nostiti kući pijane ili ako pripiti pokažu interesovanje za kavgom. Vjerujte, pokvariće vam provod.

Vaga

Velike diplomate i jedan od najdruštvenijih znakova horoskopa ima i jednu vrlo mračnu crtu zbog kojih ih mnogi izbjegavaju, naime vrlo su skloni pasivnoj agresiji.

To podrazumijeva kontradiktorna osjećanja u trenucima stresa. Radi neriješenih osjećaja manje vrijednosti osciliraju između osjećaja manje vrijednosti i superiornosti.

Ako se suoče s vlastitim ponašanjem, nemaju uvid u svoju krivicu već optužuju druge.

U ljubavi su jako prisni i topli, ali iako vas vole i obožavaju, to ih neće spriječiti da malo probaju seks sa drugim ljudima, čisto iz onih “…pa ja to mnogo volim” razloga. Šou program sa ovim predivnim idiotima.

Riba

Previše osjetljivi i povučeni pripadnici ovog znaka mogu da budu teško podnošljivi ako ih uhvati melanholija. Tada su pretjerano osjetljivi na svaki oblik kritike, pasivni su, neodlučni i prepuni kompleksa.

Iako su jako emotivni i znaju da pruže puno topline i ljubavi, sa njima nikada niste načisto. Ono što njima može predstavljati najnormalniju stvar, za vas može biti nezamislivo i, budite sigurni da vaš stav neće uzeti u obzir kada je u pitanju njihovo lično zadovoljstvo.

Trude se da budu pravedni, ali iz sebi svojstvenog ugla, koji ne mora uvijek biti pogodan za vas. Niko ne osporava da bi ovaj svijet bez njih bio jako dosadan, ali svaka medalja ima svoju drugu stranu.

Besplatnu aplikaciju portala SrpskaCafe preuzmite ovdje.

NEMA KOMENTARA