Sofija nema puno vremena, uključite se odmah!

21412
Uključimo se svi i to odmah... Mala Sofija Mićević

Sofija Mićević treba vašu pomoć! Kako bi sačuvali njen mladi život uključite se svi i to odmah!

Humanitarna organizacija “Budimo ljudi” pokrenula je akciju za pomoć četvorogodišnjoj Sofiji Mićević iz Banjaluke, koja boluje od akutne limfoblastne leukemije, te pozvala građane da se masovno priključe, kako bi se sačuvao mladi život.

Iz kabineta predsjednika 20 000 dolara

palata-predsjednika-banjalukaApelu za pomoć maloj Sofiji odazvao se i kabinet predsjednika Republike Srpske koji je uplatio 20 000 dolara.

Donacije možete pratiti i putem sajta gofoundme.

Mala SofijaKoliko novca je prikupljeno možete pratiti OVDJE.

Donacije se mogu uplatiti na račun, koji je u Novoj banci otvoren za potrebe akcije, ali i putem samog udruženja. Takođe, od 1. aprila biće aktivan i Mtel broj, preko kojeg će građani na još jednostavniji način moći uzeti učešće u ovoj akciji.

– Obraćamo vam se molbom da finansijski pomognete liječenje male Sofije, koja ima tri godine i boluje od akutne limfoblastne leukemije. Dijagnoza joj je postavljena u junu 2014. godine u uzrastu od samo četiri mjeseca. Sofija je liječena na Instututu za zdravstvenu zaštitu majke i djeteta Srbije „Dr Vukan Čupić“ iz Beograda, gdje se i sada nalazi – poručuju članovi Sofojine porodice.

Nažalost, u Instututu su iscrpljene sve mogućnosti za dalje liječenje, te je potrebno Sofiju poslati u inostrani centar u Americi, bolnicu „Johns Hopkins Medicine International“ u Baltimoru, i to je njena jedina šansa za život.

Za prvi dio liječenja, koji traje četiri mjeseca, potrebna su sredstva u iznosu od 270 000 dolara, a Fond zdravstvenog osiguranja nije u mogućnosti da obezbijedi ukupan iznos sredstava.

– Molimo vas da nam pomognete, u okviru svojih mogućnosti, da zajedno obezbijedimo preko potrebna sredstva kako bi Sofija dobila priliku za život i pobijedila ovu tešku i opaku bolest – zamolila je porodica.

Srcem za SofijuIz organizacije „Budimo ljudi“ istakli su da se Sofija kao mala lavica bori sa opakom bolešću, ali da je nužna i pomoć svih dobrih ljudi.

– Sofiji je u novembru prošle godine urađena transplantacija koštane srži u Beogradu, koja nažalost nije postigla željene rezultate, jer je došlo do odbacivanja kalema. Jedino preostalo rješenje je liječenje metodom primjene “T -ćelija”, nakon čega slijedi nova transplantacija. Sofija nema puno vremena, zato se moramo uključiti svi i odmah. Pokažimo jedinstvo, dokažimo da smo ljudi, borimo se zajedno za ovaj nevini život. Budimo ljudi, budimo uz Sofiju – poručuju iz ove humanitarne organizacije.

Sofija Mićević vas treba!

Uplate možete vršiti na sljedeće žiro račune:

Mićević Sofija

Nova banka a.d. Banjaluka

5551000032354997 (KM račun)

Humanitarna organizacija „Budimo ljudi“

Podračun za Sofiju Mićević

Unicredit Zagrebačka banka

3383502257474786 (KM račun)

Za više informacija obratiti se Vanji Mićević, ul. Ravnogorska br. 11, Banja Luka, kontakt telefon: 066/881-043.

O. T.

Besplatnu aplikaciju portala SrpskaCafe preuzmite ovdje.

NEMA KOMENTARA