Policajac ranio gosta kafića “Mistik”?

1828

Četiri osobe uhapšene su zbog tuče i pucnjave u kafe baru “Mistik” na Palama u kojoj je ranjen Nikola A., a prvi rezultati istrage ukazuju da je na njega pucao policajac PS Pale Milivoje Lizdek zvani Mićo, saznaje SrpskaCafe.

Lizdek je u obračunu teško pretučen pa je zajedno sa Nikolom A. hospitalizovan u Kliničkom centru Kasindo i obojica se nalaze van životne opasnosti. U obračunu su učestvovali još Dražen A. i Nenad Đ. koji su poslije incidenta sprovedeni na kriminalističku obradu.

Vezane vijesti: 

pistolj-pucnjava-696x464

Policajac učestvovao u pucnjavi na Palama!

Obračun se dogodio sinoć oko dva sata iza ponoći i prema nezvaničnim informacijama svemu je “kumovao” alkohol. Navodno je između policajca i trojice momaka došlo do svađe, a potom i do fizičkog obračuna tokom koga je Lizdek potegao pištoj i ranio Nikolu A. u nadlakticu.

Danka Tešić, portparol CJB Istočno Sarajevo, potvrdila je da je došlo do incidenta, ali nije mogla da otkriva ko je pucao, navodeći da će to biti predmet dalje istrage.

– Slobode su lišeni M. L., N. A., D. A. i N. Đ. zbog sumnje da su u ugostiteljskom objektu na Palama počinili krivična dela izazivanje opšte opasnosti i ugrožavanje sigurnosti. Policijski službenici nastavljaju rad na prikupljanju svih činjenica i materijalnih dokaza, nakon čega će protiv osumnjičenih biti dostavljen izveštaj nadležnom tužilaštvu – rekla je Tešićeva.

Inače ovo je druga pucnjava u kojoj je učestvovao policajac Milivoje Lizdek. Prva se dogodila u oktobru 2013. godine u kafe baru “Milano” u ulici Srpskih ratnika kada je hicem iz pištolja u nogu ranio Mlađena Jankovića. Nakon pucnjave Lizdek se sam prijavio kolegama koje su ga uhapsile. Zbog te pucnjave određeno vrijeme je bio pod suspenzijom, ali je vraćen na posao.

O. Matavulj

Besplatnu aplikaciju portala SrpskaCafe preuzmite ovdje.

NEMA KOMENTARA