Otkrivamo: Ko su uhapšeni za trgovinu narkotika?! (FOTO)

3271

Inspektori Uprave za organizovani i teški kriminalitet MUP-a RS uhapsili su sinoć deset osoba osumnjičenih da su kao organizovana kriminala grupa trgovali drogom.

Kako saznaje SrpskaCafe uhapšen je “domaćin” gradskog bazena “Aquana” u Banjaluci Jelenko Tamburić, koji je i aktivni bokserski sudija u BiH. Osim njega u akciji su “pali” još i Vedran Bodiroža zvani Guzla, Vesna Tamburić, Marko Duvnjak, Ognjen Branković zvani Žorž svi iz Banjaluke, te Luka Majstorović, Nedžad Omerović, Dijana Plavšić i Borislav Spasojević iz Broda, kao i Mario Marić iz Usore.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

– Uhapšeno je deset lica i izvršeni su pretresi na više lokacija pri čemu je pronađeno i oduzeto 333 grama kokaina, 107 grama marihuane i 6 369 tableta sintetičke droge. U pretresima je pronađeno i oduzeto vatreno oružje, više stotina metaka, elektrošoker, kao i drugi predmeti koji potiču od izvršenja krivičnog djela – rekla je portparol MUP-a RS Mirna Miljanović.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Osumnjičeni su upravo predati u nadležnost Posebnog odjeljenja Republičkog tužilaštva RS gdje će biti saslušani. Nakon toga tužilaštvo će donijeti odluku o eventualnom predlogu za pritvor.

O. M.

Besplatnu aplikaciju portala SrpskaCafe preuzmite ovdje.

NEMA KOMENTARA