EXIT 2017: U susret “LJetu ljubavi”

610

Banjalučki rock'n'roll bar Rock Symphony bio je domaćin konferencija za novinare povodom predstojećeg izdanja EXIT festivala. Novinarima su predstavljeni do sada najavljeni izvođači koji će na Petrovaradinskoj tvrđavi nastupiti od 5. do 9. jula u okviru EXIT festivala.
Među njima su i Killers, Liam Galagher, Paul Kalkbrener, Jake Bug, Solomun, Dixon, Black Coffee, Jamie Jones, The Damned, Duke Dumond, Robin Shultz, Faithless, Hot Since 82, Hardwell, Rag'n'Bone Man i mnogi drugi.

Bila je ovo sjajna prilika da predstavnike medija upoznamo i sa ovogodišnjim EXIT ambasadorima u BiH. Riječ je o mladim i uspješnim pojedincima koji su uticajni u svojoj okolini i svojim primerom pokazuju kakav odnos sa javnosti treba da imaju uspješni i mladi pojedinci u društvu.

Vanja Mišić
vanjaKantautorka koja se svojim fantastičnim glasom i zanimljivim autorskim radom već izdvojila kao nadolazeće veliko ime u svijetu muzike u regionu. Dugogodišnji je posjetilac EXIT festivala za kojeg kaže daje nešto najbolje što se dešava u regionu.

– EXIT je nešto najbolje što se desilo i što se dešava u ovom dijelu planete jer povezuje i spaja ljude sa različitih strana svijeta i to kroz muziku, što je, osim što je za nas mlade autore značajno i super uzbudljivo – kaže Vanja.

Dragan Moconja

ekipa exita
Jedan od najboljih gitarista kojeg je grad na Vrbasu ikad imao, a njegov autorski rad već je prepoznat širom Evrope zahvaljujući megalomanskom projektu Rock Symphony u kojem učestvuje više od 50 muzičara na bini i kojeg autorski potpisuje.

– Izuzetno je bitno da se EXIT održava svake godine jer EXIT pruža priliku upravo mladim muzičarima da predstave svoj rad na svjetskom nivou! To ne može niko drugi – kaže Moconja.

Danijel Kreško

ekipica
Uticajni bloger i pasionirani ljubitelj elektronskog zvuka, koji u svojim tekstovima uspješno spaja trendove u modi i muzici i sasvim ozbiljno shvata termin festivalska moda, koja je nerazdvojiv dio festivalske kulture koju EXIT uspješno promoviše na ovim prostorima.

– Naravno da je muzika bitna ali još je bitnije biti dio festivalske kulture koja prati tu muziku. EXIT nam daje mogućnost da podjednako uživamo i u jednom i u drugom i to na svjestskom nivou – naglašava Kreško.

Osim predstavljanja EXIT ambasadora koji će u ovogodišnjoj kampanji dati svoj doprinos Ljetu ljubavi (Summer Of Love), na konferenciji je bilo riječi o ovogodišnjem programu kao i o nultom danu festivala GetExited2017 u okviru kojeg će nastupiti jedan od najuzbudljivijih bendova današnjice The Killers.

Predstavljen je koncept Ljeto ljubavi (Summer Of Love) u okviru kojeg će se ove godine održati EXIT Festival u Novom Sadu, SeaDance Festival u Budvi, SeaStar Festival u Umagu i Revolution Festival u Temišvaru.

Podsjećamo da će se ovogodišnje izdanje festivala održati na Petrovaradinskoj tvrđavi u Novom sadu od 6. do 9. jula uz održavanje nultog dana festivala 5. jula. Ulaznice po promotivnoj cijeni su dostupne putem on line ticket servisa i na prodajnim mjestima, a više informacija potražite na http://www.exitfest.org/sr/ulaznice

Besplatnu aplikaciju portala SrpskaCafe preuzmite ovdje.

NEMA KOMENTARA