Božović: Odlazim ako izgubimo od Vojvodine

674

Trener fudbalera Crvene zvezde Miodrag Božović rekao je danas da će napustiti funkciju ukoliko doživi poraz od Vojvodine u Novom Sadu, otkrivši da u klubu postoje opozicija koja narušava njegov rad i cijelog kluba.

– Prvi smo na tabeli godinu i po dana. Na prste jedne ruke mogu se prebrojati naši porazi. Šta bi bilo da imamo 10 bodova manje, da li bi me strijeljali? Ako izgubimo od Vojvodine odlazim. Idem da živim kao normalan čovjek – rekao je Božović na konferenciji za medije pred duel sa Vojvodinom.

Božoviću, vidno nezadovoljnom, posebno su zasmetale priče u negativnom kontekstu oko vječitog derbija.

– Ne mogu da shvatim da ima toliko ljudi koji vole Zvezdu i da pričaju loše, da klub ima mnogo protivnika. I u našim kancelarijama ima mnogo takvih. “Pljuju” klub, derbi, mene… Nisam ja Zvezda, već samo trener, koji će proći i umrijeti. Osim što imamo unutrašnju opoziciju imamo i spoljnu. Zbog toga imamo razne afere – rekao je Božović.

Božović je priznao da nijedan igrač nije dobio premiju za osvojenu titulu prošle godine.

– Nije bilo sastanka sa upravom. Ne postoji nesklad, ali stalno se priča o parama van kluba – naveo je trener crveno-bijelih.

Prema njegovim riječima takav slučaj nije u komšiluku u redovima Partizana.

– Najveći protivnici su u našem klubu, opozicija… Partizan je klub koji je organizovao da ne cure informacije, nema negativnosti o njemu – rekao je Boživić, dodavši da je umoran i da mu je potreban odmor.

On smatra da je Zvezda na meti mnogih jer je veliki klub, toliko da ima i jaku opoziciju.

– Čitao sam razna saopštenja, krivi su stranci… Od čega je Srbija da dobija najviše novca od transfera? I ja sam bio stranac, bio sam ljut kad ne dobijem platu. Derbi je bio odličan, kao i svaki, jer ga čine velikim navijači i publika. Mnogo gori derbi sam igrao – dodao je Božović.

Za duel protiv Vojvodine neće biti promjena u timu, precizirao je Božović.

Besplatnu aplikaciju portala SrpskaCafe preuzmite ovdje.

NEMA KOMENTARA