Bokseri Slavije „ruše“ Sesvete

3539

Bokseri Slavije na startu Regionalne lige dočekuju Sesvete iz Hrvatske, a meč će se održati sutra u Sportskoj dvorani „Borik“ sa početkom u 18 časova. Iako se nalaze u teškoj finansijaskoj situaciji te su nedavno ostali bez uprave u redovima banjalučkog tima nadaju se povoljnom rezultatu.

– Klub radi u dosta teškim uslovima, ali i pored toga smogli smo snage da uđemo u ovo takmičenje. Uspjeli smo i da formiramo ekipu i očekujemo da će protiv Sesveta pokazati sav svoj kvalitet te da ćemo doći do pobjede koja bi nam mnogo značila za nastavak rada – rekao je Dragan Batar, počasni predsjednik Bokserskog kluba Slavija.

Zahvaljujući razumijevanju gradske uprave kao i nekolicine prijatelja kluba bokseri Slavije izlaze sutra ne megdan rivalu iz Hrvatske.

– Da nismo dobili podršku gradskih struktura ko zna da li bismo uopšte počeli takmičenje. Naravno da ne smijemo zaboraviti i jedan broj naših dugogodišnjih prijatelja koji su nam izašli u susret kako bismo stvorili neophodne uslove za takmičenje. Vjerujem da su naši takmičari potpuno spremni i da će protiv Sesveta pokazati kvalitetan boks – istakao je Duško Bjelinić, direktor kluba.

Iako je imao ponudu matične Loznice, Predrag Kovačević je odlučio da boskuje za klub iz Banjaluke.

– Znam da je Slavija u prilično teškoj situaciji i to je jedan od razloga što sam odlučio da boksujem za ovaj klub. Što se mene tiče potpuno sam spreman za premijeru koju imamo sa timom iz Hrvatske i ubijeđen sam da ćemo ih pobijediti – optimista je Kovačević.

Jovica Stjepanović jedan je od onih mladića koji je ponikao u Bokserskom klubu Slavija.

– Spreman sam za nastup i jedva čekam da izađem na ring. Ovom prilikom pozvao bih sve ljubitelje „plemenite vještine“ da u što većem broju dođu u Sportsku dvoranu “Borik”. Sa naše strane revanširaćemo se dobrim boksom i naravno pobjedom na startu takmičenja – poručio je Stjepanović.

Ostali parovi prvog kola (nedjelja,5. mart)

BK „Pink Panter“ (Štip) – Vojvodina Spartak (Novi Sad), 17 časova

BK Lazarevac (Valjevo) – BK Radnik (Bijeljina), 19 časova

S. B.

Besplatnu aplikaciju portala SrpskaCafe preuzmite ovdje.

NEMA KOMENTARA