Tri osobe osumnjičene za šest krađa u Prijedoru

376

Tri osobe osumnjičena su za izvršenje šest krivičnih djela iz oblasti imovinskog kriminaliteta na području Prijedora ove i prošle godine, saopšteno je danas iz Centra javne bezbjednosti (CJB) Prijedor.

S.D. iz Prijedora osumnjičeno je za tri krađe stambenim objektima privatnog vlasništva i za jednu krađu u krugu otpada sekundarnih sirovina.

– Osumnjičeni je u više navrata otuđivao sekundarne sirovine, iz kuća predmete u vidu elektro materijala, odjeće, obuće, sitnog alata, a iz jedne kuće i pištolj, čime je počinio ukupno 3 000 KM materijalne štete – stoji u saopštenju.

D.P. iz Prijedora osumnjičeno je za tešku krađu gdje je iz jednog ugostiteljskog objekta u Prijedoru ukrao novac i alkoholna pića ukupne vrijednosti 200 KM.

M.O. iz Velike Kladuše osumnjičeno je za tešku krađu na način da je od V.B. iz Prijedora na naročito drzak i bezobziran način ukrao mobilni telefon, čime je pribavio 200 KM protivpravne imovinske koristi.

Nakon kompletiranja predmeta, Okružnom tužilaštvu Banjaluka biće dostavljeni izvještaji protiv osumnjičenih lica za počinjena krivična djela.

Besplatnu aplikaciju portala SrpskaCafe preuzmite ovdje.

NEMA KOMENTARA