Reeves i Momoa pred napadom ljudoždera (VIDEO)

629

Kad se nakon uništenja svijeta mlada žena nađe okružena kanibalima, samo joj heroji mogu pomoći. Srećom, Jason Momoa i Keanu Reeves su junaci kakve ona treba.

Prošle smo godine, krajem septembra, filmski svijet obišla je vijest o tome da će se Jason Momoa pojaviti u postapokaliptičnom hororu “The Bad Batch”. Film je oglašen sramežljivo, samo sa nekoliko kratkih videa koji nam i nisu toliko dobro predstavili o čemu se u stvari radi, tako da nas je podosta obradovao dolazak prvog foršpana za taj film.

Kako i sami možete vidjeti u videu koji vam donosimo, mjesto radnje je distopijski svijet, smješten u podneblje Teksasa, odnosno pustoši koja je tamo nastala. Cjelokupna civilizacija je nazadovala, i postala zvjerskija nego što je ikad prije bila. U takvom se svijetu našla mlada žena (Suki Waterhouse), koja se uz Jasona Momou bori za goli život.

U glavnim se ulogama, osim spomenutih glumaca, nalaze i Keanu Reeves, Giovanni Ribisi, Diego Luna, Jim Carrey kao i Yolanda Ross. Scenarista i rediteljka filma je Ana Lily Amirpour, koja je već prije nekoliko godina pokazala da joj dobro leže horor filmovi nakon što je režirala svoj hvaljeni prvenac, “A Girl Walks Home Alone at Night”.

Jasona Momou ćemo moći gledati ove godine u filmu “Justice League”, u ulozi Aquamana, dok nam se Keanu u kina vraća s filmom “John Wick 2”.

Besplatnu aplikaciju portala SrpskaCafe preuzmite ovdje.

NEMA KOMENTARA