Poza koja se ne odbija!

719

Formula za savršen seks ne postoji, jer sve zavisi od partnerima, njihovi želja i potreba, ali brojna istraživanja su potvrdila da žene imaju omiljenu pozu u kojoj najbrže i najlakše dolaze do orgazma.

Jedna od najjednostavnijih, a pritom i najpopularnijih poza u seksu svakako je misionarska. Položaj u kojem žena leži na leđima, a muškarac je na njoj osnova je svakog seksa.

Ova poza omogućuje maksimalan kontakt s partnerovim tijelom i usnama, strastvene poglede i uzdahe koji su vrlo jaki pokretači strasti.

Isto tako, u ovom položaju najjednostavnije je doći do ženske G-tačke koja takođe može biti odgovorna za snažan orgazam. Ali, misionarska poza ne mora biti dosadna, jer se ona može izvesti na razne načine, a mi vam donosimo tri najpopularnija koji garantuju najjači orgazam.

1. Klasična misionarska poza

Žena leži na leđima raširenih nogu. Muškarac leži na njoj savijenih koljena ili ispruženih nogu oslanjajući tijelo na dlanove ili laktove. Muškarac diktira tempo i snagu odnosa. Za pojačani užitak žena može staviti jastuk ispod zadnjice.

2. Obrnuta misionarska poza

Poza kao stvorena za žene koje vole dominirati u seksu. Muškarac leži na leđima lagano raširenih nogu, a žena je na njemu naslonjena na dlanove ili laktove pored njegove glave. U ovoj varijanti žena diktira tempo, ali muškarac može učestvovati podizanjem zadnjice.

3. Misionarska pod uglom

Žena leži na leđima raširenih nogu. Muškarac leži na njoj, ali pod uglom od 45 stepeni, odnosno lagano zarotiran u lijevo ili desno. Za komotniji položaj i jači užitak žena može jednu nogu ispreplesti sa njegovom i olakšati mu kretnje.

Besplatnu aplikaciju portala SrpskaCafe preuzmite ovdje.

NEMA KOMENTARA