Ovo su trikovi za bolji seks!

968

Uključite neke od ovih savjeta kako biste pojačali strast u spavaćoj sobi i uživali u nevjerovatnim rezultatima.

1. Ubacite jastuk u kombinaciju
Pametno postavljanje jastuka ispod butina, zadnjice ili leđa promijeniće ugao i dubinu penetracije te vam donijeti više užitka.

2. Upotrijebite kravatu
Upotrijebite kravatu za vezivanje zglobova na rukama ili nogama – iznad glave ili iza leđa, a kravata može poslužiti i kao seksi povez za oči.

3. Namjestite sat
Iskoristite alarm na mobilnom za nešto uzbudljvije od vremena kada se morate probuditi za posao. Dogovorite seks tokom dogovorenog vremena koji ćete ograničiti već spomenutim alarmam. Ako ne volite “stresni seks na brzaka”, alarm neka ograniči vrijeme namijenjeno za predigru.

4. Dodajte igračke
Čulna istraživanja biće još strastvenija ako u krevet dodate i pokoju igračku za odrasle poput vibratora. Njime možete stimulisati brojna područja na koži oba partnera: uz njegovu pomoć i običan će se misionarski položaj pretvoriti u najbolju pozu svih vremena, a njime nježno možete dodirivati i testise svog dragog.

5. Održavajte ga na ivici
Zamolite partnera da bude u kontroli vašeg seksualnog užitka, te da zaustavi akciju svaki put kada dođete do ivice orgazma. Produžena igra “hlađenja” i ponovnog “paljenja” zagarantovaće vam nevjerojatan vrhunac.

6. Ljubite se i tokom orgazma
Ljubljenje tokom orgazma donosi novu dimenzije u vaš odnos – ono učvršćuje povezanost među partnerima i intezivira seks.

7. Tabu dodiri, ali samo uz dogovor
Uključite u seksualni život malo analne stimulacije, ali samo uz prethodni razgovor o željama, očekivanjima i granicama tog istraživanja. Kod anusa se nalaze milioni nervnih završetaka pa i lagano tapkanje po vanjskom dijelu ovog “zabranjenog” područja može donijeti mnoštvo užitka, kako za žene, tako i muškarce.

Besplatnu aplikaciju portala SrpskaCafe preuzmite ovdje.

NEMA KOMENTARA