Novi trend: Za rupice na leđima hiljade evra!

1053

Žene širom svijeta troše hiljade evra na novu estetsku operaciju kojoj je cilj da im napravi rupice na donjem dijelu leđa.

Prozvane su Venerinim rupicama, a nakon što su pojedine strane starlete pokazale svoje, rupice na dnu leđa žele da imaju i druge dame, posebno jer se tvrdi da su one indikator zdravlja i srećnog seksualnog života.

Hirurg Amada Eong-Pauel je zbog pojačane potražnje za Venerinim rupicama u svojoj londonskoj klinici razvila tretman koji je nazvala “V-Spot”.

– V-tačka je zaobljeno područje na leđima, koje se nalazi na tijelima sportskih tipova žena, a mnoge žene želje da ga imaju jer žele da izgledaju mlado i fit. Donji dio leđa oduvijek se smatrao jednim od najljepših dijelova ženskog tijela. S obzirom na to da je velika potražnja za podizanjem zadnjica, ljudi su brzo shvatili da oble zadnjice izgledaju još bolje uz leđa koja izgledaju atletski – rekla je Pauel.

Cijena tretmana je oko 6 000 evra, a nakon njega na leđima imate obris dijamanta i dvije rupice.

– Procedura nije bolna, ali nakon operacije biste mogli osjećati bol koji ublažavaju obični analgetici. Tehnologija VASER koristi zvučnu energiju i selektivna je pa razbija mast, ali ne i okolna tkiva i krvne sudove – tvrdi ona.

Besplatnu aplikaciju portala SrpskaCafe preuzmite ovdje.

NEMA KOMENTARA