Najteže i najsmješnije poze u seksu!

1712

Ove tri poze koje ćemo vam predstaviti, su pomalo smiješne, ali su zato fizički izuzetno teške. Morate istovremeno da budete i fleksibilni i jaki.

NA RAMENIMA

Vaša partnerka bi trebalo da legne na leđa i da podigne noge u svijeću, ali tako da se samo osloni na ramena i vrat. Zatim, vi priđite na koljenima, a ona neka osloni svoje pete na vaša ramena i spremni ste. Budite samo malo pažljiviji, jer iz ove poze samo vaša ljepša polovina može da izađe povrijeđena.

PROPELER

Ovo je izuzetno, izuzetno teska poza. Ponovo vaša partnerka je na leđima, ali sada dolazimo do težeg dijela. Vi treba da legnete na nju ali tako da ste licem okrenuti ka njenim stopalima, odnosno ona gleda u vašu zadnjicu i to je to. E sada, mi smatramo da ovo prosto nije moguce, ako možda ipak postoji neko ko je uspio to da uradi.

KOLICA

Eto, tolika ljeta kod babe na selu konačno će se isplatiti. Djevojka bi trebalo da vam legne na stomak, zatim je vi uhvatite za skočne zglobove i podignite joj noge. Kada ona savije koljena i privuce vas ka njoj spremni ste za akciju. Samo da ne umrete poslije dva minuta i sve će biti super.

Besplatnu aplikaciju portala SrpskaCafe preuzmite ovdje.

NEMA KOMENTARA