Koliko su koštali najkraći holivudski brakovi?

430

Holivudska vjenčanja poznata su po glamuroznim ceremonijama, ali to, nažalost ne garantuje uspjeh braka.

Štaviše, većina holivudskih brakova okonča se u vrlo kratkom roku, a sajt Bidvine.com izračunao je troškove sedam najkraćih holivudskih brakova svih vremena i cijenu koju su slavni platili za svaki dan bračne zajednice.

Istraživači su do tog iznosa došli tako što su podijelili iznos koji su slavni potrošili na ceremoniju brojem dana trajanja braka.

Evo koliko su neke zvijezde platile svoje pogrešne izbore.

Kim Kardašijan i Kris Hemfris u braku su bili 72 dana, a trošak po danu u dolarima iznosio je 137 175. Dan braka između Trejsi Edmonds i Edi Marfi, koji su zajedno bili 14 dana koštao je 35 724.  Za Za Gabor i Felipe de Alba vjenčani su bili jedan dan, koji i je stajao 37 506 dolara. Pamela Anderson i Rik Solomon u braku su proveli 170 dana, a trošak po danu iznosio je 941 dolar.  Pamela Anderson i Kid Rok bili su vjenčani 182 dana, a dan braka koštao je 550 dlara.  Dva dana bili su vjenčani Britni Spirs i Džejson Aleksander, a dan braka koštao je 418 dolara. Niki Hilton i Tod Majster u bračnoj zajednici proveli su 85 dana,a trošak jednog dana braka iznosio je 10,6 dolara.

Besplatnu aplikaciju portala SrpskaCafe preuzmite ovdje.

NEMA KOMENTARA