Iznenađujuće, ali ovo privlači muškarce!

1079

Obično mislimo da muškarci padaju samo na dobar izgled žene, ali to nije tačno. Stvari koje privlače muškarce često nemaju nikakve veze sa besprijekornim tijelom ili seksi donjim vešom. Iznenadićete se kada pročitate listu stvari koje privlače većinu muškaraca.

Jutarnje protezanje

Naravno da muškarci vole kratke suknje i visoke štikle, ali kada posmatraju ženu u kućnoj atmosferi, to zna da im bude i te kako seksi. Privlači ih kada vide ženu kako se proteže i razbuđuje u pidžami. Tada im izgledaju nježno i ranjivo.

Neuredna kosa

Možete uložiti mnogo vremena i novca da uredite svoj kosu, ali muškarcima ništa nije tako privlačno kao razbarušena kosa u prirodnom stanju. Više ih privlači raščupana, čista kosa, nego savršeno uređena frizura.

Bez šminke

Muškarci više vole prirodne, nego našminkane žene. Većinu njih šminka u nekim trenucima sprečava da poljube ženu. Više je doživljavaju kao barijeru, nego kao nešto privlačno.

Zaobljen stomak

Popularno je vjerovanje da tanak struk i potpuno ravan i zategnut stomak najviše privlače muškarce, ali to ipak nije tako. Muškarci kažu da nema ništa ljepše od pomalo mekanog i zaobljenog stomaka. Jedna od najprivlačnijih žena svih vremena Merilin Monro jednom prilikom je rekla: “Žena bez stomaka je kao kuća bez balkona” i teško je ne složiti se sa tim.

Bore

Bore smetaju više ženama nego muškarcima. Većina muškaraca će reći da poneka bora na ženskom licu zna da bude vrlo seksi. Bore su ipak svjedok našeg iskustva i zrelosti.

Dobar apetit

Žene koje su opterećene i zabrinute za svoju ishranu, ne privlače jači pol. Imati zdrav apetiti i ne plašiti se da pojedete što poželite, znači da ste sigurni u sebe i da ne marite za mišljenje drugih. Takva žena brzo zadobija povjerenje i simpatije muškarca. Ali, dobro zapamtite – krajnosti su opasne, pa i u hrani treba biti umjeren. Dakle, ne prejedajte se na prvom sastanku.

Naočare

Nositi naočare u svojim ranijim, tinejdžerskim danima, može biti pravo mučenje, dok u odraslom dobu, to daje sasvim suprotan efekat. Tada žene sa naočarima izgledaju izuzetno privlačno i seksi. U stvari, žene koje nose naočare muškarci će prije zapaziti od onih koje to ne čine. Žena sa naočarima može da izgleda istovremeno ranjivo i nježno, ali i samouvjereno i nezavisno.

Razlika na koži od sunčanja

Žene se često uznemire kada vide neosunčani, bijeli dio kože na svom tijelu. Međutim, ovaj “problem” izgleda, muškarcima uopšte ne smeta. Većina momaka smatra da oštar kontrast na ženskom tijelu, između prirodne i osunčane oblasti može da bude veoma seksi.

Duge suknje

Duga ljetna suknja ne izgleda ništa manje seksi od svoje mini “drugarice”. Maksi suknje su kao tajna koja čeka da bude otkrivena. Čak i ako je vaš muškarac vidio te lijepe noge hiljadu puta, duga suknja će mu uvijek iznova zagolicati maštu.

Bose noge

Većina muškaraca smatra da su bose noge djevojke nevjerovatno seksi. Prošla su vremena kada su muškarci bose noge svoje žene mogli vidjeti tek nakon braka, ali i danas ovaj dio ženskog tijela nevjerovatno privlači muškarce.

Besplatnu aplikaciju portala SrpskaCafe preuzmite ovdje.

NEMA KOMENTARA