Ekskluzivno: Balaban podnio ostavku na sve funkcije u DNS-u?!

1441
Budimir Balaban

Potpredsjednik banjalučkog DNS-a Budimir Balaban, koji je ujedno i predsjednik Skupštine grada, podnio je danas ostavku na sve stranačke funkcije, eksluzivno saznaje portal SrpskaCafe!

– Balaban nije napustio stranku ali jeste podnio ostavku na sve stranačke funkcije – kratko nam je rekao dobro obavješteni izvor.

Kako saznajemo, Balabanovim stopama mogao bi krenuti i odbornik Nenad Šibarević, koji je inače blizak predsjedniku Skupštine. Razlozi su navodno njihovo neslaganje sa vrhom stranke.

– U DNS-u koliko ima članova toliko ima i različitih mišljenja po čemu je ova stranka inače prepoznatljiva. Niti razmišljam o napuštanju niti rasformiranju stranke već očekujemo širenje i rast našeg članstva – istakao je u izjavi za portal SrpskaCafe Balaban i dodao da u svakoj stranci postoje neslaganja i trzavice ali da to ne utiče na njihov opstanak i obavljanje političkih funkcija.

Ovim potezom banjalučka politička scena se dodatno zakomplikovala jer je juče odbornik i predsjednik banjalučkog PDP-a Zoran Talić, nakon 16 godina, napustio stranku.

Ognjen Tešić

Besplatnu aplikaciju portala SrpskaCafe preuzmite ovdje.

NEMA KOMENTARA