Vrući, seksi trikovi za zimske dane!

1039

Bez imalo razmišljanja upustite se u zimsku ljubavnu avanuturu. Usporite i posvetite se svom partneru. Uživajte gledajući TV, ali se i nježno mazite. Predlažemo taktike stručnjaka kako da vodite ljubav kao nikad prije.

ZAGRIJTE GA DAHOM

Kako djeluje:
  Ako mu podignete temperaturu na pravim mjestima, njegovo tijelo biće spremnije za maženje i više će se zapaliti za seks – od topline brže cirkuliše krv, pa koža postaje prijemčivija za dodire.

Korak 1:
Počnite da ga ljubite, pa se zaustavite tik iznad njegove kože i lagano dunite. Zatim usnama nežno prelazite preko dijelova tijela za koje znate da su osjetljivi(vrat, stomak). Kad se približite najintimnijim dijelovima, izbezumiće se.

Korak 2:
Sipajte čašu tople vode i stavite je na noćni kredenac. Prije predigre otpijte gutljaj vode, ali nemojte je odmah progutati – cilj je da vam usne postanu mekše za ljubljenje. Zatim otpijte manji gutljaj, a vodu zadržite u ustima i strasno poljubite dragog. Postoji još nešto što će mu sigurno podići temperaturu: lubrikant koji zagrijava tijelo. Uzmite malo lubrikanta i lagano ga protrljajte među dlanovima. Nakon toga nježno izmasirajte partnerove intimne dijelove tijela.

IGRAJTE I GRUBO

Kako djeluje: Muškarci vole agresivnost u krevetu. To pojačava požudu i potvrđuje da se stvarno palite. Jedna od najčešćih muških maštarija je strastven, neobuzdan seks.

Korak 1: Krenite u akciju riječima “moraš biti moj odmah”, zgrabite ga usnama i povucite za kosu. Ako mu nanesete malo bola, ne smeta, frajere strašno pali kada žena preuzme inicijativu.

Korak 2: Posle prve runde, probajte masiranje. Oborite ga na krevet,  žestoko napadnite rukama, zabijajte nokte u leđa i šapućite koliko vas uzbuđuje. Mnoge žene misle da su muške genitalije osjetljive kao i njihove, pa muškarce diraju oprezno. Pogrešno! Možete biti razuzdani čak i u misionarskom položaju.

NEKA SE NAJEŽI

Kako djeluje: Zadovoljstvo će biti neograničeno ako krenete polako,  senzualnim dodirima, a svaki put kada osjetite da se dovoljno uzbudio, na tren prekinete igru. Iščekivanje glavnog čina još će više rasplamsati želju, pa će orgazam biti intenzivniji.

Korak 1: On zna da ćete kad-tad završiti “dole” – ali ne zna ni kada, ni kako i to iščekivanje strahovito pali. Frajeri vole kada ste nepredvidljivi u seksu. Nemojte da žurite, neka iščekivanje traje što duže.

Korak 2: Izbjegavajte standardne rute i neprestano mijenjajte putanju. Muškarci vole kada im bradavicama kružite po grudima. Ako imate dugu kosu, raspustite je i milujte po cijelom tijelu.

Besplatnu aplikaciju portala SrpskaCafe preuzmite ovdje.

NEMA KOMENTARA