Sekcija udaraljki vrši upis novih članova

822

Sekcija udaraljki iz Banjaluke vrši upis novih članova pod vođstvom Asmira Turčinhodžića. Upis traje do 31. januara 2017. godine, dok početak nastave je predviđen za 2. februar.

Prema riječima voditelja sekcije Asmira Turčinhodžića, svi koji žele da učestvuju u sekciji udarljki mogu uraditi i probni čas koji će trajati do 31. januara na lokaciji Omladinskog centra “Zdravo da ste” u ulici Cara Lazara 1 u Banjaluci. Termini sekcije su četvrtkom i nedeljom od 17 časova, dok je cijena 20 KM mjesečno.

Sekcija udaraljki poster_Upis

– Svjedoci smo velikih promjena na banjalučkoj muzičkoj sceni u poslijednjih nekoliko godina i svakim danom postajemo sve više svjesni potrebe za prilagođavanjem kako bismo se uopšte upustili u muziku, ostali u muzici, napredovali ili na poslijetku zaradjivali za život. Budući da postojimo skoro sedam godina i da isto toliko vremena pratimo sva dešavanja na sceni, ovu godinu smo odlučili prilagoditi najtraženijim muzičkim pravcima i načinu primjene udaraljki u njima, kako u svijetu tako i kod nas – kazao je Turčinhodžić.

Ukoliko se sviranjem udaraljki ne želite baviti profesionalno ili iz komercijalnih razloga, tu je prirodan relaksacioni, gotovo meditativni proces koji terapijski utiče na vas i čini savršen sklad vašeg psiho-fizičkog stanja.

Iz sekcije dodaju da učenjem pravilne tehnike i pravilne primjene udaraljki se otvaraju vrata mnogim muzičkim pravcima i mogućnostima da  se svira bilo kada, bilo gdje i sa bilo kim.

Besplatnu aplikaciju portala SrpskaCafe preuzmite ovdje.

NEMA KOMENTARA