Promjene u timu Igokee

603

Nakon poraza od FMP na domaćem parketu rezultatom 84:74, uprava Aleksandrovčana uručila je otkaz košarkašu Brendonu Fonterberiju.

Generalni menadžer Igokee Igor Dodik, potrvdio je da Fortenberi nije ispunio očekivanja i da je to glavni razlog zbog kojeg je sa ovim košarkašem prekinuta saradnja.

– Već prije tri kola smo razmišljali o ovom potezu ali smo tada razgovarali sa Fortenberijem i odlučili smo da mu damo još jednu šansu. Međutim on nije ispunio očekivanja tako da smo nakon utamice protiv FMP definitivno odlučili da prekinemo saradnju sa ovim košarkašem. Za sada nećemo nikog dovoditi kao zamjenu za Fortenberija, a da li će biti još nekih promjena u ovom momentu ne mogu da kažem. Svi igrači svojim zalaganjem odlučuju o svojoj sudbini. Ono što mogu reći je da smo zadovoljni radom stručnog štaba i da stručni stab ima našu punu podršku – rekao je generalni menadžer Igokee Igor Dodik.

Fortenberi je u dresu Igokee odigrao 15 mečeva, na terenu je provodio u prosjeku 21,6 minuta, a postizao je 5,5 poena po meču, 2,1 skok i 1,7 asistencija, što definitivno nije učinak koji bi zadovoljio upravu Igokee koja je Fortenberija angožavala kao jedno od najvećih pojačanja.

Besplatnu aplikaciju portala SrpskaCafe preuzmite ovdje.

NEMA KOMENTARA