Partizan uz pomoć Vlade Srbije će igrati Evropu

583

Fudbalski klub Partizan je saopštio da će tokom sutrašnjeg dana isplatiti sva dugovanja povjeriocima i zahvalio se Vladi i premijeru Aleksandru Vučiću na pomoći.

UEFA je danas objavila da su crno-bijeli kažnjeni suspenzijom u jednoj od naredne tri sezone kada izbore plasman na evro-scenu zbog dugovanja, ali iz Humske tvrde da je sve u redu.

– Povodom informacija u vezi sa kaznom koja je izrečena fudbalskom klubu Partizan od strane nadležnog organa UUFA za finansijsku kontrolu klubova, Upravni odbor obavještava javnost da će u toku sutrašnjeg dana biti izmirene sve finansijske obaveze prema klubovima povjeriocima, u iznosu od 370.000 evra, a po zahtjevu UEFA – navodi se u saopštenju koje je objavljeno na klupskom sajtu.

Kako se navodi, neizmirene poreske obaveze koje se pominju u nekim medijima, regulisane su zvaničnim reprogramom, koji je u međuvremenu već službeno dostavljen nadležnim organima UEFA.

– Problemi u kojima se našao Partizan riješeni su uz svesrdnu i sveobuhvatnu pomoć državnih organa i Vlade Republike Srbije, sa njenim predsjednikom gospodinom Aleksandrom Vučićem na čelu. Na tom opsežnom zalaganju su iskreno zahvalni uprava FK Partizan i crno-bijela sportska javnost – zaključuje se u saopštenju.

Besplatnu aplikaciju portala SrpskaCafe preuzmite ovdje.

NEMA KOMENTARA