Ovu pozu žene obožavaju!

769

Formula za savršen seks ne postoji, jer sve zavisi o partnerima, njihovim željama i potrebama. Ipak, brojna istraživanja su potvrdila kako žene imaju omiljenu pozu u kojoj najbrže i najlakše dolaze do orgazma.

Jedna od najjednostavnijih, a pritom i najpopularnijih poza u seksu svakako je misionarska. Položaj u kojem žena leži na leđima, a muškarac je na njoj osnova je svakog seksa.

U anketama provedenim na uzorku žena sakupljeni su podaci o tome koja bi poza maksimalno zadovoljila ženske potrebe. Iako su ukusi različiti, više od 80 odsto pripadnica ljepšeg pola izabralo je upravo misionarsku pozu.

Razlozi su bili ti što ova poza omogućuje maksimalan kontakt s partnerovim tijelom i usnama, strastvene poglede i uzdahe koji su vrlo jaki pokretači strasti.

Isto tako, u ovom položaju najjednostavnije je doći do ženske G-tačke koja je odgovorna za orgazam. Misionarka,ipak, ne mora da bude dosadna, jer ova poza može se izvesti na razne načine, a mi vam donosimo tri najpopularnija koji garantuju najjači orgazam.

Klasična misionarska poza

Žena leži na leđima raširenih nogu. Muškarac leži na njoj savijenih koljena ili ispruženih nogu oslanjajući tijelo na dlanove ili laktove. Muškarac diktira tempo i snagu odnosa. Za pojačani užitak žena može stavit jastuk ispod zadnjice.

Obrnuta misionarska poza

Poza kao stvorena za žene koje vole dominirati u seksu. Muškarac leži na leđima lagano raširenih nogu, a žena je na njemu naslonjena na dlanove ili laktove pored njegove glave. U ovoj varijanti žena diktira tempo, ali muškarac može učestvovati podizanjem karlice.

Misionarka pod uglom

Žena leži na leđima raširenih nogu. Muškarac leži na njoj, ali pod uglom od 45 stepeni, odnosno lagano zarotiran u lijevo ili desno. Za komotniji položaj i jači užitak žena može jednu nogu ispreplesti sa njegovom i olakšati mu kretnje.

Besplatnu aplikaciju portala SrpskaCafe preuzmite ovdje.

NEMA KOMENTARA