Mildabu pripala drama

683

Poznati su svi finalisti turnira u malom fudbalu „Borik Nektar 2017“.

Kod seniora za titulu će se boriti Jankovići Gornji Vijačni i Mildabo, a meč odluke na rasporedu je sutra (srijeda) sa početkom od 20.45 časova u dvorani „Borik“.Ostali parovi finala: od 17.30 časova: Mobil Sektor – Kamelija, od 18.15 časova: Metropola Pavlović turs – Atletiko de Čapokoenses (kadeti), 19 časova: AM sport – Garden (veterani), 20 časova: Ubitačni Bskovci – Zadnji na tabeli (pjetlići).

Prava drama viđena je u drugoj polufinalnoj utakmici u seniroskoj kategoriji. Golovima Perice Ivetića u 18. i Bojana Puzigaće u 29. minutu ekipa AM sport je vodila sa 2:0 i bila je na dobrom putu da prođe u samu završnicu. Tada su se probudli igrači Mildaba koji su preko Srđana Ivankovbića u 30. minutu smanjili na 2:1 da bi Marijo Aladžić minut prije kraja poravnao na 2:2. Tako je odluka o putniku za veliko finale pala poslije izvođenja penala gdje su više sreće imali igrači iz Kneževa koji su slavili sa 4:3.

Za pobjednički tim uspješni sa sedam metara bili su Miljan Budić i Dragan Verić dok je udarac Senedinu Tataru odbranio Dragan Dizdar koji je jedini bio precizan za svoj sastav. Udarac Bojana Puzigaće odbranio je sjajni golman Predrag Bekić, a šut Perice Ivetića zaustavila je stativa.

U drugom polufinalu Jankovići Gornji Vijačni su sa 2:0 savladali pekaru „Klas“ Čelinac (Radosavac 24. i Orašanin 40.).

Ostali rezultati polufinala:

Pjetlići: Ubitačni Bskovci – Bobijevi sinovi 2:1, Lauš – Zadnji na tabeli 1:2.

Pioniri: Vokel – Mobil Sektor 2:3, Las Palmas – Kamelija 1:3.

Kadeti: Metropola Pavlović turs – Tika-taka 1:0, Atletiko de Čapokoenses – Marketi „S“ 5:2.

Veterani: AM sport – Elektroobnova 4:1, FK Sloga Trn – Garden 0:4.

S. B.

Besplatnu aplikaciju portala SrpskaCafe preuzmite ovdje.

NEMA KOMENTARA