Luka Milivojević u Kristal Palasu

746

Zvanično je! Srpski reprezentativac Luka Milivojević kompletirao je transfer iz Olimpijakosa u Kristal Palas, koji je ujedno jedan od najvećih u Premijer ligi danas, posljednjeg dana prelaznog roka.

Orlovi, koji se bore za opstanak u Premijer ligi, odlučili su poslije višednevnih pregovora da plate atinskom klubu obeštećenje od 14.000.000 evra, što je veliki posao grčkog šampiona, koji ga je svojevremeno kupio od Anderlehta za svega 2.000.000. I ne samo to: Kristal Palas se obavezao klubu da iz Pireja isplati još dva miliona evra potencijalnih bonusa. Taj varijabilni dio će zavisiti od Lukinih igara.

Sigurno je da će narednih dana i u Briselu biti dosta komentara na ovu temu, posebno zbog činjenice da su ga čelnici ovog kluba olako prodali Atinjanima, a potom ostali bez milionske zarade.

Odlično je u cijeloj priči prošao i Milivojević, reprezentativac Srbije, koji će na Selhurst Parku zarađivati oko 2.000.000 godišnje, barem prema informacijama iz Grčke.

Za Luku ovaj transfer stiže u pravom trenutku jer tek mu je 25. godina i imaće sjajnu šansu da se predstavi na najvećoj svjetskoj fudbalskoj sceni.

Nema šta, lijepa vijest i za selektora Slavoljuba Muslina, pa nam ne preostaje ništa drugo nego da Luki poželimo sreću u novom klubu, na pozornici najboljih fudbalera svijeta.

Besplatnu aplikaciju portala SrpskaCafe preuzmite ovdje.

NEMA KOMENTARA