Ljubav, avantura i akcija u Multipleksu Palas (VIDEO)

692

U banjalučki Multipleks Palas stiglo je mnogo dobrih filmova.

Među njima je i “Santa Maria della Salute”, biografska drama u režiji Zdravka Šotre. Glavne uloge tumače Vojin Ćetković, Tamara Aleksić, Aleksandar Berček, Dejan Lutkić i Sloboda Mićalović.

“Santa Maria della Salute” oživljava uzbudljivu, intrigantnu, emotivnu priču jednog od najvećih pjesnika srpske književnosti Laze Kostića i 29 godina mlađe, lijepe Lenke Dunđerski, kćerke bogatog veleposjednika Lazara Dunđerskog, koja je ovjekovječena pjesmom “Santa Maria della Salute”.

Termini: 14:30, 17:00, 19:30, 22:00

Zakon noći

Radnja filma “Zakon noći” (Live by Night) smještena je u Boston, dvadesetih godina prošlog vijeka. Tema je prohibicija, a priča prati grupu individualaca i njihovo snalaženje u svijetu organizovanog kriminala. Režiju potpisuje Ben Aflek.

Odličnu glumačku ekipu, koja realizuje temu neobrađenu u velikim projektima još od ostvarenja “Lawless” Džona Hilkauta, predvode sam Ben Aflek, Skot Istvud, Zoi Saldana i Kris Kuper.

Termini: 15:30, 20:00, 22:15

Maša i medo: Nove avanture

Vjerovatno jedan od najomiljenijih crtanih filmova stigao je na male ekrane u formi animiranog filma. Nove avanture Miška i Maše zabaviće mališane, ali i odrasle.

Termini: 11:30, 13:00, 16:30

Assassin’s Creed

Ljubitelji SF akcije konačno su došli na svoje. Majkl Fasbender, Marion Kotilard i Arijan Labed vode vas u vrijeme Španskog građanskog rata i to kroz zanimljivu i napetu avanturu Džastina Kurcela.

Igla ispod praga

Nova komedija Ivana Marinovića na filmskom platnu skupila je neke od najboljih srpskih glumaca današnjice. Seka Sabljić, Bogdan Diklić, Nikola Ristanovski i Ljubomir Bandović uvešće vas u komične zaplete filma “Igla ispod praga”.

Termin: 16:30

Putnici 3D

Tokom rutinskog putovanja kroz svemir koje ih vodi prema novom domu, dvoje putnika bude se devedeset godina prerano, nakon što se brod pokvari. Uskoro se suočavaju s činjenicom da će ostatak života provesti na brodu gdje će uživati u svim blagodatima koje su ikada mogli zamisliti, a nedugo zatim pojavljuju se i uzajamne simpatije… Sve dok ne otkriju da se brod nalazi u smrtonosnoj opasnosti.

Režiju potpisuje Morten Tildum, a glavne uloge tumače Dženifer Lorens, Kris Prat, Majkl Šin i Lorenc Fišburn.

Termini: 18:15, 22:30

Skrivena ljepota

Kada uspješnog njujorškog marketinškog stručnjaka zadesi velika tragedija, on se u potpunosti povlaći iz svog dotadašnjeg života, a njegovi kolege smisle plan kako da se suoči s tugom koju osjeća. Uloge tumače: Vil Smit, Edvard Norton, Kira Najtli te oskarovke Kejt Vinslet i Helen Miren.

Režiju potpisuje Dejvid Frankel

Termini: 18:00

Balerina

Francusko-kanadski animirani film je priča u ostvarenju snova smještena u Pariz tokom 1879. Priča prati život djevojčiće koja odrasta bez roditelja, a sanja da postane balerina

Glas glavnoj junakinji Felisi Miliner, posudila je mlada glumica El Faning, a uz nju u glumačkoj postavci su i Dejn DiHan, Medi Zigler i Karli Re Džepsen.

Termin: 14:30

Pjevajmo 3D sinh

“Illumination” je oduševio publiku širom svijeta voljenim hitovima kao što su “Grozan ja“, “Loraks“,”Grozan ja 2“, i “Malci“, a sada predstavlja film “Pjevajmo“.

Slobodan Stefanović, Paulina Manov, Dragan Vujić Vujke, Milan Antonić i Iva Stefanović igraju glavne likove u ovoj muzičkoj komediji o pronalaženju sjajne zvezde koja postoji u svima nama.

Termini: 12:00 i 13:15

Stado

Fantastični Nikola Kojo, Zoran Cvijanović, Vesna Trivalić, Nataša Ninković, Nikola Đuričko i Bane Trifunović oduševiće vas u komediji “Stado”.

Stado je urnebesna satirična komedija o životu iza kamere. Neizlječivi entuzijasti, slijepi za objektivne okolnosti stavljaju na kocku svoju egzistenciju u želji da naprave umjetničko djelo.

Termin: 20:30

Vajana 3D

Još jedna animirana avantura je na repertoaru Multipleksa Palas. U pitanju je film Rona Klemensa i Džona Maskera koja će vas prikovati za naslonjače.

U drevnoj Okeaniji na južnom pacifiku, mlada djevojka po imenu Vajana isplovljava u potragu za izmišljenim ostrvom. Tokom njenog putovanja pridružuje joj se njen heroj i legendarni polubog Maui.

TERMINI: 11:00

Besplatnu aplikaciju portala SrpskaCafe preuzmite ovdje.

NEMA KOMENTARA