Koji banjalučki lokali neće raditi 9. januara?

767

Gradonačelnik Igor Radojičić donio je danas, 5. januara, Odluku o privremenoj zabrani rada poslovnih prostora, ugostiteljskih objekata i točenja alkoholnih pića, na području grada Banje Luke 9. januara, u vremenu od 00,00 do 24,00 časa.

Prema ovoj Odluci, privremeno se zabranjuje rad: – poslovnih prostora i ugostiteljskih objekata u RK „BOSKA“ i – poslovnih prostora i ugostiteljskih objekata u Aleji Svetog Save, od raskrsnice sa ulicom Gundulićeva do raskrsnice sa Bulevarom vojvode Petra Bojovića.

Na taj dan, 9. januara, u vremenu od 00,00 do 24,00 časova zabranjuje se točenje alkoholnih pića u ulicama kako slijedi:

-u ul. Kralja Petra I Karađorđevića: u dijelu od raskrsnice sa ul. Tržnička i Bulevarom cara Dušana do raskrsnice sa ul. Olimpijskih pobjednika;

-u ulici Olimpijskih pobjednika;

-u ulicama Milana Tepića, Kninskoj i ul. Marije Bursać;

-u parku „Petar Kočić“ – „Staklenac“;

-u ulici Veselina Masleše do raskrsnice sa ulicom Srpska, gledano iz smjera Trga Krajine

-u ulicama Jevrejska, Gajeva i Ivana Franje Jukića.

Gradonačelnik je donio Odluku na zahtjev Štaba akcije „Dan Republike 2017“, Ministarstva unutrašnjih poslova Republike Srpske, čiji je zadatak da obezbijedi nesmetano održavanje proslave 9. januara-Dana Republike. Kontrolu izvršenja zadataka iz ove Odluke, vršiće Odjeljenje za inspekcijske poslove i Odjeljenje komunalne policije Gradske uprave Grada Banjaluka uz asistenciju pripadnika Ministarstva unutrašnjih poslova Republike Srpske, Centar javne bezbjednosti Banjaluka.

Besplatnu aplikaciju portala SrpskaCafe preuzmite ovdje.

NEMA KOMENTARA