Ekskluzivno: Bakir Izetbegović postaje srpski tast!

2986

Bošnjački član Predsjedništva BiH Bakir Izetbegović uskoro će postati tast, saznaje SrpskaCafe! Naš portal otkriva da je kćerka jedinica lidera SDA, Jasmina Izetbegović, riješila da izgovori sudbonosno “da” i uda se za Daniela Remića, inače Srbina iz Sarajeva, koji, kako saznajemo, već godinama živi i radi u Švedskoj.

Vjenčanje zaljubljenog para bi, prema tvrdnjama njihovih prijatelja koji su insistirali na anonimnosti, trebalo da se održi u mladoženjinom novom zavičaju najkasnije početkom proljeća.

– Pojedini portali nedavno su objavili da je Jasmina Izetbegović u Holandiji rodila kćerkicu čiji je otac njen navodni dugogodišnji “izabranik”, izvjesni Gligor Popović. Tu informaciju je nedugo nakon puštanja u javnost demantovala sama Jasmina, podvlačeći da nije udata, da nije rodila i da se trenutno uopšte ne nalazi u Holandiji. Prava istina je da će kćerka Bakira Izetbegovića zaista namjerava udati, ali u Švedskoj i to za svog dugogodišnjeg momka Daniela Remića, koji povremeno dođe u posjetu rodbini i prijateljima u Sarajevu – tvrde naši sagovornici.

Inače, kćerka jedinica bošnjačkog člana Predsjedništva BiH Bakira Izetbegovića, manje-više, nepoznata je široj javnosti u BiH. Poznato je to da je završila Likovnu akademiju u Sarajevu, Odsjek za grafički dizajn, nakon čega je školovanje nastavila u Holandiji, gdje je završila i postdiplomske studije. Danas je vlasnica i direktorka jedne marketinške agencije.

S. Panajotović

Besplatnu aplikaciju portala SrpskaCafe preuzmite ovdje.

NEMA KOMENTARA