Velpro obilježio četiri godine poslovanja

1005

Danas je u Velpro Cash&Carry centru Banja Luka uz prisustvo brojnih partnera i gostiju obilježeno četiri godine poslovanja centra i profesionalnog partnerstva sa veleprodajnim kupcima koji posluju na području Banja Luke i šire regije.

Kupcima Velpro Cash&Carry centra Banja Luka na raspolaganju je asortiman od preko 6.000 artikala, posebno prilagođen potrebama trgovaca i ugostitelja, a obuhvata bogatu ponudu proizvoda iz svih kategorija među kojima su i najpoznatiji, domaći, regionalni i svjetski brendovi te više od 400 artikala vlastite robne marke Rial i drugih brendova.

Uz to Velpro kontinuirano širi asortiman uvođenjem tržišnih noviteta u svoju ponudu, kako bi kupcima omogućio da se novi proizvodi što prije nađu na njihovim policama i tako prate trandove i razvijaju svoju ponudu. Dalje širenje asortimana usmjereno je i prema HoReCa kupcima, odnosno kupcima iz sektora ugostiteljstva.

adnan-steta-direktor-velpra-govornik

– Ponosni smo na saradnju sa našim partnerima ostvarenu tokom četiri godine poslovanja Velpro Cash&Carry centra u Banja Luci. Svo svoje znanje, iskustvo i energiju stečenu tokom dvanaest godina koliko je Velpro prisutan na tržištu Bosne i Hercegovine i dalje ćemo usmjeravati na unapređenje usluge i jačanje partnerskih odnosa sa našim kupcima i dobavljačima – istakao je u svom obraćanju direktor Velpra Adnan Šteta.

Profesionalni kupci i gosti su imali priliku neposredno se upoznati sa širinom asortimana, novitetima i ponudom po odjelima te posebnim rođendanskim ponudama pripremljenim ovim povodom. Posebnu pažnju izazvala je atraktivna Velprova ponuda voća i povrća, koja je značajno proširena u želji da Velpro kupci, posebno male i srednje trgovine, obogate svoju ponudu svježim, kvalitetnim voćem i povrćem povoljnih cijena.

Snabdijevanje na jednom mjestu, u Velpro Cash&Carry centru Banja Luka, sa novim radnim vremenom prilagođenim potrebama profesionalnih kupaca, predstavlja posebnu pogodnost za kupce jer sami biraju željene proizvode, skraćuju vrijeme nabave i kupovine, a uz konkurentne cijene i povoljne uslove plaćanja, osigurana im je i dodatna ušteda koju mogu ostvariti uz razne akcijske pogodnosti.

Velpro sarađuje sa velikim brojem domaćih proizvođača i dobavljača čiji proizvodi preko Velpra nalaze put do lokalnih trgovina i dalje do krajnjeg potrošača. Velpro partneri i gosti danas su mogli degustirati kvalitetne domaće proizvode iz Velprove bogate ponude. Proširenje saradnje i podrška domaćim proizvođačima ostaje jedno od ključnih opredjeljenja Velpra i ubuduće.

Besplatnu aplikaciju portala SrpskaCafe preuzmite ovdje.

NEMA KOMENTARA