Doček Nove godine u Crnoj Gori

796

Nova godina u Crnoj Gori biće dočekivana na gradskim trgovima, u Podgorici i primorskim gradovima gdje će posjetioce zabavljati muzičke zvijezde sa prostora bivše Jugoslavije.

Tako će Podgorici na Trgu nezavisnosti za doček Nove godine pjevati Zoran Kalezić i Nenad Knežević Knez, dok će na istom mjestu 1. januara nastupiti grupa “Miligram”.

Kao i obično, najbogatiji program je na crnogorskom primorju. U Baru će na Trgu Vladimira i Kosare 31. decembra nastupiti Severina, dok će dan kasnije Barane zabavljati Bajaga.

U metropoli turizma, Budvi, novogodišnji program će početi 31. decembra koncertom crnogorske grupe “Perper” nakon kojih će uslijediti nastup Željka Joksimovića.

Program se nastavlja 1. januara kada će ljubitelji klasične muzike moći da uživaju u tradicionalnom koncertu Mediteranskog revijskog orkestra. U sklopu večernjeg programa, nastupiće grupa “Hajvej”, zatim Sergej Ćetković i na kraju grupa “Parni valjak”.

U večernjim časovima 2. januara nastupiće Vanja Radovanović koji će izvoditi numere Miladina Šobića, zatim novosadska grupa “Frajle”, a program na trgu zatvoriće Neno Belan.

Doček Nove godine biće organizovan i u Herceg Novom, gdje će na gradskom trgu publiku zabavljati beogradski sastav “Perpetuum mobile” i DŽenan Lončarević.

Prvog dana 2017. godine na Trgu Nikole Đurkovića biće organizovan koncert “Sent Luis benda” i “Leksington benda”.

U Tivtu će za doček Nove godine pjevati grupa “Prljavo kazalište”.

Osim na gradskim trgovima, doček Nove godine organizuju brojni hoteli širom Crne Gore.

Besplatnu aplikaciju portala SrpskaCafe preuzmite ovdje.

NEMA KOMENTARA