Dizdar za polufinale

870

Ekipa „AM sport“ plasirala se u polufinale turnira u malom fudbalu „Borik Nektar 2017“ u konkurenciji seniora. Do ovog uspjeha došli su zahvaljujući pobjedi poslije penala nad timom Mesnica „Karanović roštiljica Šmit“ 3:2 (u regularnom vremenu bilo je 1:1). Junak je bio golman Dragan Dizdar koji je u drugoj seriji odbranio udarac Nemanje Paripovića, a i sam se upisao u strijelce.

Poslije nekoliko propuštenih prilika AM sport je poveo u 35. minutu sjajnim golom Perice Ivetića. Samo minut kasnije uzvratio je na drugoj strani Dražen Novoselac koji je poravnao na 1:1. Poslije toga pristupilo se izvođenju penala. U poraženom sastavu jedino je precizan bio Slaven Novoselac dok je uz spomenutog Nemanju paripovića neprecizan bio i Nijaz Mulahmetović dok su u pobjedničkom sastavu neumoljivi bili Bojan Puzigaća i Dragan Dizdar.

Među četiri najbolje ekipe plasirali su se: Pekara „Klas“ Čelinac, Mildabo i Jankovići Gornji Vijačni.

Ostali rezultati četvrtfinala: Pekara „Klas“ Čelinac – Kafe bar „Arkadia“ 3:0, Pekara „Obelix“ Kotor Varoš – „Mildabo“ 2:2 (penalima 4:5) i „C auto“ – Jankovići Gornji Vijačani 1:6.

Rezultati četvrtfinala za veterane: FK Sloga Trn – Roditelji OFK Spartak 4:1, „Garden“ – Kafe bar „Allegro“ 11:2, AM sport – Kolibri 5:3 (2:2) i Elektroobnova – FK Vrbas 5.0.

Polufinalne utakmice u kategoriji pjetlića, pionira, kadeta, veterana i seniora igraju se 2. januara naredne 2017. godine sa početkom od 13.50 časova. Dan kasnije biće odigrana završnica 41. po redu turnira u malom fudbalu „Borik Nektar 2017“, a početak je predviđen za 17.30 časova.

S. B.

Besplatnu aplikaciju portala SrpskaCafe preuzmite ovdje.

NEMA KOMENTARA