Sunčano, ali hladno

581

U Republici Srpskoj i Federaciji BiH danas će biti hladno, uz promjenjivu oblačnost u centralnom planinskom dijelu i temperaturu od minus dva do četiri stepena Celzijusova.

Novogodišnja noć biće suva i veoma hladna, temperatura vazduha će biti od minus osam do minus tri, na jugu oko jedan, u višim predjelima od minus 11 stepeni Celzijusovih.

Јutros je vedro i veoma hladno, uz umjeren do jak mraz u većini krajeva.

Tokom dana na sjeveru i jugu biće sunčano uz umjerenu oblačnost, a u centralnom pojasu promjenjivo oblačno uz sunčane intervale koji će se produžavati.

Do kraja dana ostaće hladno vrijeme, ali s blagim porastom dnevne temperature u odnosu na prethodni dan, da bi ponovo u noći na nedjelju bilo hladno uz umjeren do jak mraz.

Duvaće slab sjeverni vjetar, na jugu zemlje slaba do umjerena bura.

Dnevna temperatura vazduha biće od minus dva do četiri, na jugu do devet stepeni Celzijusovih, u višim predjelima od minus četiri.

Vrijeme u 8.00 časova: Sokolac i Klekovača minus 17, Han Pijesak, Bugojno, Kneževo i Majevac minus 14, Bjelašnica, Šipovo i Istočno Sarajevo minus 13, Sarajevo, Zenica, Mrkonjić Grad, Kalinovik i Manjača minus 11, Ribnik, Prijedor, Čemerno i Višegrad minus 10, Banjaluka, Tuzla, Srbac, Novi Grad, Rudo, Kotor Varoš, Krupa na Vrbasu i Foča minus devet, Doboj minus osam, Srebrenica i Čelinac minus sedam, Bijeljina i Zvornik minus pet, Bileća minus tri, Mostar i Trebinje nula, a Neum tri stepena Celzijusova.

Besplatnu aplikaciju portala SrpskaCafe preuzmite ovdje.

NEMA KOMENTARA