Počinje prodaja EXIT ulaznica – interesovanje udvostručeno!

657

Do idućeg EXIT festivala i velike proslave 50 godina od čuvenog “Ljeta ljubavi 1967” ostalo je još osam mjeseci, a interesovanje za ulaznice je čak dvostruko veće od prethodnih godina! Odmah po završetku ovogodišnjeg festivalskog izdanja, u roku od svega pet dana, za prve ulaznice prijavilo se čak 20.000 fanova iz preko 60 zemalja svijeta.

Svi prijavljeni u tom periodu već nabavljaju svoje ulaznice, i to ranije nego ikad prije. U srijedu 7. decembra, tačno u podne, počinje i globalna prodaja ulaznica za EXIT Summer of Love 2017! Vrlo ograničen broj ulaznica će biti dostupan po prvoj, promotivnoj cijeni od 115 KM, što predstavlja uštedu od čak 60% u odnosu na punu cijenu. Od 7. decembra počinje i prodaja ulaznica za festivalski kamp na obali Dunava po cijeni od 53 KM.

Ulaznice će biti dostupne putem servisa kupikartu.ba.

EXIT festival biće održan od 6. do 9. jula 2017. na Petrovaradinskoj tvrđavi u Novom Sadu i biće u znaku proslave 50 godina od čuvenog “Ljeta ljubavi 1967”, kada je nastao revolucionarni hipi pokret koji je zauvijek promijenio svijet, boreći se za mir, slobodu govora, ljudska prava, odnosno društvenu, rasnu i polnu ravnopravnost. EXIT, kao jedini savremeni muzički festival koji je nastao iz borbe za društvene promjene, na ovaj način želi da očuva osnovne ideje iz kojih su nastali i prvi veliki muzički festivali, još krajem šezdesetih godina prošlog vijeka, kao što su Woodstock, Monterey i drugi, te da prenese poruke tadašnjeg pokreta koje su današnjem svijetu potrebnije više nego ikad.

Prvi potvrđeni izvođači biće objavljeni uskoro, a ljubitelji festivala mogu da očekuju neke od najaktuelnijih izvođača svjetske muzičke scene u kombinaciji sa provjerenim imenima, i to iz najrazličitijih muzičkih žanrova po čemu je, takođe, EXIT poznat na svjetskoj festivalskoj sceni.

Besplatnu aplikaciju portala SrpskaCafe preuzmite ovdje.

NEMA KOMENTARA